Гарно вийшло: Російська БМП випадково знищила власну бронетехніку (відео)

Екіпаж російської БМП-3 у Курській області настільки злякався появи українського бронеавтомобіля Козак, що випадково розстріляв з гармати власну техніку. Відповідне відео було опубліковано в соцмережах у четвер, 22 серпня, передають Патріоти України.

На ньому видно, як транспорту ЗСУ, який рухався через населений пункт Конопелька, перегороджує дорогу російська БМП-2, по якій і відкриває вогонь інша бойова машина ЗС РФ. При цьому український бронеавтомобіль, скориставшись моментом, просто відходить назад, залишаючи «другу армію світу» битися саму з собою.

У підсумку, як видно на оприлюднених кадрах, БМП-2 росіян було повністю знищено, а екіпаж ЗСУ успішно відступив.

І хоча «дружній вогонь» на війні далеко не рідкість, щоб знищити свою ж бронетехніку просто впритул, потрібно все ж «постаратися».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Києві працює мережа аптек з контрабандою з РФ – журналістське розслідування

четвер, 22 серпень 2024, 23:17

Щонайменше шість років у Києві діє мережа аптек "Ел’Фарм", в якій торгують російськими та, виробленими для ринку РФ, західними препаратами. Про це йдеться у розслідуванні проєкта "Схеми", передають Патріоти України. У цій мережі дві аптеки. Обидві – у ...

"Концепція від початку неповноцінна": Авіаексперт розповів, що не так із ППО Росії

четвер, 22 серпень 2024, 23:04

Російські системи ППО призначені для виявлення об'єктів з високою радіопомітністю. Однак Україна використовує використовує засоби, які ворожі локатори помітити просто не здатні. Про це заявив авіаційний експерт Костянтин Криволап, передають Патріоти Ук...