"Гарний успішний хлопець з нібито розвинутим почуттям гумору виявився неймовірно образливим. І це уже відбивається на державних справах", - Дмитро Вовнянко

"Чим довше триває президентський термін Зеленського, тим більш очевидними стають моральні якості цієї людини. У першу чергу – неймовірна вразливість Володимира Зеленського до критики. Парадокс – гарний успішний хлопець з нібито розвинутим почуттям гумору, виявився неймовірно образливим. І це уже відбивається на державних справах", - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Давайте пригадаємо. За президента Порошенка критика з боку військових і особливо з боку бійців добробатів лунала регулярно. Таких прикладів ми бачили море. Та варто було змінитися владі – критику як язиком злизало. Причина банальна – командири заборонили підлеглим висловлювати своє невдоволення на соцмережах і погрозили покараннями. Мовляв: «Погралися у вольницю за Порошенка – і досить». А для тих хто не до кінця зрозумів, зразу ж знайшовся приклад – майор Роман Ковальов. Офіцеру, що вийшов з Криму та бився під Іловайськом нині шиють справу з покаранням до 7 років позбавленні волі. Причина – те що висловив особисто Зеленському невдоволення за ігнорування ним повісток до військкомату і написав потім на ФБ «Вова уходи! Нам уже с тобой все понятно». Очевидно, поведінка майора нечувано принизила Зеленського.
Одним з тих, хто привів до влади Володимир Зеленського був генпрокурор Руслан Рябошапка, відправлений у відставку у березні 2020 року. Головною причиною відставки, було те, що Рябошапка побоявся відповідальності і не схотів свавільничати. Він не розвалив справу проти керівництва банку «Приват» і не дав хід склепаним ДБР справам проти п’ятого президента Порошенка. Результат, невдовзі після відставки проти нього відкрила провадження Антикорупційна прокуратура. Рабошапка мусив виїхати за кордон. Месседж очевидний, спробу виконувати закон, а не "бажалки" президента, Зеленський сприймає як особисту зраду.
Ще один приклад. Депутат і колишній радник Зеленського Гео Лерос до Верховної Ради потрапив у складі «Слуги народу». Але був виключений з фракції зразу ж як насмілився критикувати Зеленського. Щойно під час чергового сеансу критики, Лерос був скинутий з трибуни депутатом Тищенко. Результат конфлікту – про покарання Тищенка ніхто не чув, натомість проти Лероса порушила справу ДБР. Очевидно – аби іншим не кортіло Зеленського критикувати.
Ще один автор проекту «президент Зеленський» - колишній голова партії «Слуга народу» і спікер Дмитро Разумков, не хоче брати на себе відповідність за незаконні санкції РНБО та неконституційний «антиолігархічний законопроект». Результат – вже навіть в «Голосі» репетують, що ОПУ скуповує їхніх депутатів, аби відправити Разумкова у відставку.
Зважте, я перелічив людей, яких ну, от точно не назвеш прихильниками Петра Порошенка. Бо можна пригадати ще депутата Федину, що ходить не допити, та Тетяну Чорновол, якій у ДБР порвали зв’язку на нозі, після того як вона опублікувала деталі відпочинку Зеленського в Омані. Те, що ненависть Зеленського до Петра Порошенка – це особисте, і що ґрунтується ця ненависть на неприємних для Зеленського висловлюваннях прибічників Порошенка, уже секрет Полішинеля. Зеленський дуже гарно уміє принижувати сам. Саме завдяки гострим номерам став відомим «Квартал-95». Ще й зараз анонімні телеграм-канали пов’язані з ОПУ намагаються скрізь, де тільки можна, принизити і скривдити Петра Порошенка і його соратників.
Одна з причин всього цього – образливість самого Зеленського. Він не контролює свої емоції. Той кого мільйони українців бачили новим обличчям і надією, виявився звичайною "ображункою". А така людина стає неймовірно керованою для її оточення. Оточення президента вдало використовує його фобії. У першу чергу – Андрій Єрмак.
Граючи на болісному самолюбстві Зеленського, Єрмак клепає йому нових і нових ворогів. Та коли їхня кількість перетне критичну межу, сам на сам зі своїми противниками опиниться не офіс-менеджер президента Єрмак. Проблеми матиме Зеленський. Особисто".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни готують наступ на кількох напрямках: Військовий експерт назвав дату "Х"

четвер, 18 квітень 2024, 21:45

Російські окупанти готують новий наступ у 2024 році, проте він проходитиме у другій половині року, після "інавгурації" Путіна. Про це в ефірі "Апостроф TV" заявив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко, передають Па...

Вперше в Україні: В Одесі засвітився екстремальний спорткар Maserati (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 21:33

В Одесі нещодавно помітили унікальне авто італійського бренду. Вулицями Одеси проїхала Maserati Corse 2020 – автомобіль з нової ери Мазераті, ціна якого може стартувати від 220 000$. Про це повідомляє topgir, передають Патріоти України. Зауважується, щ...