Генерал СБУ заінтригував заявою щодо наявності в Україні далекобійних ракет ATACMS

Початок дії ленд-лізу для України, який, як відомо, має запрацювати з 1 жовтня, суттєво не змінить темпи та обсяги поставок зброї для ЗСУ. Таку думку висловив генерал-майор СБУ Віктор Ягун в ефірі FREEДОМ, передають Патріоти України.

"Просто зміниться система оплати і система нашого розрахунку з союзниками. А поставки (озброєння - ред.) будуть йти в тих же обсягах. Логістика вже відпрацьована в такій мірі, що все буде дуже чітко і без затримки", - зазначив Ягун.

За його словами, Україна показала, що якісне використання озброєння, отриманого від партнерів, на полі бою дає результати, на які дійсно ніхто не сподівався, крім самих українців.

Що стосується далекобійних ракет ATACMS і того, чи дійсно США можуть передати їх українським військовим, то Ягун висловив упевненість, що готові. "Це рішення вже було ухвалене. Я навіть не виключаю, що, можливо, вони у нас вже є", - заінтригував генерал СБУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Окупанти не захопили Очеретине, але контролюють частину селища, - військовий експерт

середа, 24 квітень 2024, 20:02

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що російські війська контролюють лише частину села Очеретине, передають Патріоти України. "Очеретине повністю ще не втрачене. Там продовжуються бойові дії. Росіян...