"Геній військової справи": Окупант випадково "вирубив" пострілом із РПГ свого ж поплічника (відео)

Російські загарбники на власному прикладі показали, до чого може призвести нехтування технікою безпеки при поводженні зі зброєю. Відповідним відео поділилися бійці 1-го штурмового батальйону 5-ї окремої штурмової Київської бригади, передають Патріоти України.

"Генії" військової справи, або мавпа і гранатомет. Шикарний кадр з ворожих позицій», — зазначили українські військові, коментуючи безалаберність росіян.

На ньому видно, як неуважний окупант стає просто за спиною військового з протитанковим гранатометом, внаслідок чого його буквально «вирубує» струменем порохових газів із сопла РПГ.

Утім, іноді невміння військовослужбовців ЗС РФ поводитися з гранатометами призводить і до більш сумних для них наслідків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник ЗСУ розповів, чим українські військові могли знищити "Ковровець"

неділя, 19 травень 2024, 22:28

Військовий експерт, льотчик-інструктор, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан припустив, що ЗСУ могли знищити ворожий тральник "Ковровець" у окупованому Криму балістичною зброєю, передають Патріоти України. Полковник запасу зазначив, що окупанти заявили,...

Президент Ірану загинув у авіакатастрофі - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 22:14

Президент Іранської Республіки Ібрахім Раїсі загинув внаслідок авіакатастрофи. Про це повідомляє видання N12, посилаючись на свої обізнані джерела, передають Патріоти України. За даними журналістів, смерть Ібрахіма Раїсі вже підтвердили західні співроз...