"Геноцид російського флоту": Як росіяни описують результати роботи СБУ по цілях у Криму

"Геноцид російського флоту" - погодьтесь, фраза російських пропагандистів звучить незрівнянно. Так вони описують результати роботи СБУ по цілях в Криму і на російському узбережжі Чорного моря", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Знищення російського комплексу ППО «Тріумф» під Євпаторією - мінус 1,2 мільярди доларів. 5. Удар по базі 126-ї бригади берегової оборони їхнього ЧФ у Криму. Удар по танкеру "СІГ" в Керченській протоці. Удар по Адміралу Макарову в Севастопольській бухті. Розтрощена "до кінця війни мінімум" підлодка "Ростов-на-Дону" в тому ж Севастополі. Другий літній підрив Кримського мосту - і в репортажах про відновлення і запуск руху після ремонту звучить дуже явне очікування, що раз полагодили, то СБУ ось-ось довбане знов "морськими малюками" чи ще чимось приємним. По Новоросійську теж вдало відпрацювали. І капітальна пробоїна в десантному "Оленегорском горняке" сильно попсувала настрій росіянам.
Але найприємніше тут - що окупанти вже прийняли і змирились: так тепер буде постійно. Вони щоночі (щовечора і щоранку теж) чекають нових відомостей про успішні наші спецоперації, в яких знов щось знищено, підірвано, виведено з ладу. Тепер це їхні звичні будні. Їм постійно лячно.
І це, крім решти корисних наслідків, ще й підштовхує їх до думки, що війну таки варто закінчувати за будь-яких умов. І залишити окуповані терени - не непідйомна ціна".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...