Генсек МЗС Естонії поділився прогнозами щодо планів РФ у війні проти України

Генеральний секретар МЗС Естонії Йонатан Всевіов висловив впевненість, що РФ планує здійснити нові військові операції, оскільки прагне встановити повний контроль над Україною та європейською архітектурою безпеки. Про це він розповів в інтерв'ю, передають Патріоти України.

Так, за його словами, плани Кремля збільшити чисельність своєї армії до 2 млн солдатів може свідчити про те, що Росія знову може організувати повторний наступ. "Я впевнений, що вони планують здійснити військові операції. Вони також планують здійснити дипломатичні операції, щоб розділити Захід і послабити нашу рішучість. Але ці спроби закінчаться невдачею", - наголосив Всевіов.

Нагадаємо, що раніше українська розвідка повідомила, що Росія хоче збільшити чисельність своєї армії до 2 млн солдатів. Українські політичні та військові високопосадовці кажуть, що це може говорити про те, що путінська армія може знову піти у повторний наступ.

У планах Кремля може навіть бути повторний наступ на Київ чи Харків. Також росіяни планують продовжувати штурмувати Донецьку та Луганську області, аби вийти на адмікордони цих регіонів.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...