Гіркін прогнозує розправу над Путіним на тлі рішення Гааги

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) підтримав істерику російських чиновників та пропагандистів з приводу видачі ордера на арешт лідеру РФ Володимиру Путіну з боку Міжнародного кримінального суду Гааги. У своєму Telegram Гіркін відзначився апокаліптичним прогнозом для влади РФ, заявивши, що Захід вирішив створити юридичні підстави переможних результатів війни в Україні, виписавши ордер Путіну, передають Патріоти України.

"Путіна передбачувано "визначили в чергові Мілошевичі "(Каддафі, Саддамами і т.д.) і готуються розправитися з ним також, як з усіма попередніми", - заявив він.

Також Гіркін стверджує, що якби на Заході були б найменші сумніви з приводу перемоги України - там би від таких рішень утрималися. "Не будь недавні "дорогі та шановні партнери" ("заносівці") настільки впевнені - вони утрималися б від таких нахабних дій", - констатував терорист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...