Гіркіна випустять із колонії і відправлять на війну в Україну - соцмережі

Терорист Ігор Стрєлков-Гіркін нібито виходить із колонії, тепер його відправлять на війну в Україну. Про це пише Телеграм-канал SHOT, передають Патріоти України.

"Адвокатам Гіркіна вдалося домогтися відповідного дозволу всіх профільних відомств. У підсумку йому замінили позбавлення волі на службу в зоні спецоперації", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що фактично це питання вже вирішено, залишилася лише "низка формальностей". Водночас дружина Гіркіна Мирослава Регінська спростувала цю інформацію. "Інформація про те, що Ігор Стрєлков виходить із колонії і вирушає на СВЗ не відповідає дійсності і є фейком. Захист Ігоря Івановича і його сім'я не володіють такою інформацією", - написала вона, водночас додавши, що Гіркін дійсно хотів би поїхати на війну, а не сидіти у в'язниці.

За її словами, жодної інформації про можливість його відправки на фронт наразі немає, а його стаття не передбачає такої можливості.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Курская операция. Месяц. Итоги. Коротко - Злий Одесит

п’ятниця, 6 вересень 2024, 22:39

За месяц СОУ удалось установить контроль на территории более 1 300 км², тем самым создав буферную зону на границе с Сумской областью. . СОУ заставили оттянуть часть сил и средств РОВ с других участков зоны БД в Украине в Курскую область. По состоянию ...

Єрмак заслав в уряд дуже довірену особу, яка, ймовірно, може обійняти посаду прем'єра, - Юрій Луценко

п’ятниця, 6 вересень 2024, 22:01

Юрій Луценко, політик, капітан ЗСУ, зазначив, що один серед з оцих 5-6 менеджерів, який себе серйозно проявив, тепер буде освоюватися в урядових коридорах Кабміну, щоб ймовірно зайняти посаду прем'єр-міністра, і це міністр регіонального розвитку Олексі...