Гладкий більше не глава штабу Сил безпілотних систем, - штаб-сержант командування СБС Ярмак

Роман Гладкий. Фото: Міноборони України.

Капітан першого рангу Роман Гладкий, який влітку став начальником штабу командування Сил безпілотних систем, більше не обіймає цю посаду. Про це повідомив український музикант та штаб-сержант командування СБС Олександр Ярмак, передають Патріоти України.

«Нам поміняли начальника штабу», — сказав Ярмак. Він також додав, що на цю посаду вже «призначили нову людину». Проте не уточнив, про кого йдеться. «Я особисто не знайомий із цією людиною, але є багато хто з волонтерського руху, хто про нього дає гарні відгуки. Побачимо», — сказав військовий.

Джерело Суспільного в Силах безпілотних систем підтвердило, що Гладкого нещодавно перевели з СБС, але не уточнило, хто став новим начальником штабу.

23 вересня Суспільне повідомило, що Служба безпеки України отримала запит від Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського щодо перевірки начальника штабу командування Сил безпілотних систем Романа Гладкого, якого раніше усунули від виконання службових обовʼязків.


Джерело: UA:Суспільне
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...