"Гламурний синулька в окопи не рветься": Де зараз живе та як виглядає Данііл Соловйов (фото)

"На фото - Данііл Соловйов, синулька Владіміра "Солов'їний послід" Соловйова (фоточка з салону Лісовця, придворного стиліста елітних дітей Москви - в Інстаграмі на фоточках ще та кунсткамера блювотних писків)", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Виходить, оцей от весь гламур - чорний манікюр, персні, макіяж - цілком відповідає родинним цінностям захмарно скрєпного і мілітарного Соловйова. Що цікаво, стосовно саме цього сина (і старшого Алєксандра, зараз знімає рекламні ролики) Соловйов верещав в 2017-му "Свого часу було помилкою виведення радянських військ з Афганістану, я би послав туди свого сина".
Даніілу тоді було 16, зараз 21. Ні тоді, ні тепер він щось не рветься в окопи. Тим більше, ісконно православний єврей Соловйов місяцями надто старанно верещав по кілька разів на день "Ахмат-сила!" і "Аллах акбар!" (зараз, що характерно, перестав, концепція в Кремля помінялась) - так і до кадирівців послати міг "віддавати борг батьківщині" відомо яким місцем. Воно модельці треба таке щастя?))
Так що, як пишуть в мережі, гламурний Данііл забрався від гріха до Лондона (котрий татусь, розбризкуючи слину, регулярно закликає розкатати на порох ядерною бомбою), а на пропозицію піти демонструвати патріотизм в "СВО" відповів, що не має на таке часу, в нього контракт з модельним агентством. Ти диви, який мудрий!))".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...