"Глава ДНР" Пушилін зробив цінний подарунок кримінальному суду в Гаазі (фото)

Хороший подарунок Міжнародному кримінальному суду в Гаазі зробив так званий "голова "ДНР" Денис Пушилін. Про це пише донецький блогер "Вільнодумець", передають Патріоти України.
У своєму привітанні з нагоди нагородження особового складу бригади безпілотної авіації ГРІМ "Каскад" Пушилін зазначив, що вони «здійснили понад 10 тисяч бойових вильотів та знищили 4640 цілей супротивника».
Думаю, пише блогер, відповідні служби України та співробітники МКС у Гаазі звернуть увагу не тільки на цей факт, а й на те, що командує підрозділом депутат держдуми Росії, полковник Дмитро Саблін. У листопаді минулого року ГРІМ "Каскад" увійшов до складу ВКС Росії.

"Ну, а чтобы облегчить работу СБУ и МКС в Гааге Пушилин любезно предоставил фото наиболее отличившихся членов незаконных вооруженных формирований на Донбассе, представленных к награде. Нам осталось только идентифицировать их по прилагаемому фото, в чем помогут жители Донецка", - іронізує "Вільнодумець".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року, - журналіст

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 22:02

"Важливо! У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року. Потрібне негайне превентивне реагування України й Румунії. Просимо поширення", - пише журналіст та головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко на ...

Як працюють "червоні лінії" на Близькому Сході та у Європі – загадка. Чому там можна обстрілювати російські бази, а тут – не можна? - політолог

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 21:17

"Вчора Ізраїль обстріляв ракетами російську базу Хмеймім у Сирії, де якраз приземлився іранський літак. Фото та відео вибухів уже досить у мережі", - пише політолог Петро Олещук на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та пр...