Глава ЦРУ таємно відвідав Китай минулого місяця для переговорів із китайською розвідкою, - ЗМІ

Глава ЦРУ Вільям Бернс таємно відвідав Пекін минулого місяця для переговорів з офіційними особами Китаю. Про це повідомляє Financial Times із посиланням на п’ятьох людей, знайомих із ситуацією, передають Патріоти України.

За даними джерел, Бернс, колишній високопоставлений дипломат, якому часто довіряють делікатні закордонні місії, їздив до Китаю для переговорів з офіційними особами.

Білий дім і ЦРУ відмовилися від коментарів. Але один американський чиновник сказав ЗМІ, що Бернс зустрічався з представниками китайської розвідки під час поїздки. «Минулого місяця директор Бернс побував у Пекіні, де зустрівся з китайськими колегами і наголосив на важливості підтримки відкритих ліній зв’язку каналами розвідки», — сказав представник США.

Кілька людей, знайомих із ситуацією, зазначили, що торік президент США Джо Байден також таємно відправив Бернса переконати тодішню спікерку Палати представників Ненсі Пелосі не їхати на Тайвань.

16 травня глава Пентагону Ллойд Остін говорив, що США незабаром відправлять Тайваню додаткову допомогу у сфері безпеки.

14 травня тайванські військові виявили уламки, ймовірно, китайського метеорологічного аеростата на одному з островів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...