"Главный предатель не Шойгу, а пынявый дегенерат": У росіян істерика через повернення командирів "Азовсталі" до України

Росіян не на жарт розлютило, що командири "Азова" Денис Прокопенко, Святослав Паламар, Сергій Волинський, Олег Хоменко, Денис Шлега повернулися в Україну з Туреччини, а не залишилися там до кінця війни, як заявлялося раніше. Громадяни країни-агресора розчаровані, а дехто називає кремлівського диктатора Володимира Путіна зрадником. Відповідні коментарі з'явилися в Telegram у суботу, 8 липня. Фанати "СВО" не приховували, що ця новина їм не подобається, зазначають Патріоти України.

"Така шляпа", "На російському літаку ще доставлять в Україну", "Ухаха, а наступним штрихом буде продовження зернової угоди на два роки", "Тут навіть коментувати щось безглуздо", "Це вже гойда чи ще ні?", "Терпимо далі", "Трохи не дійшли до червоної лінії", "Зате Медведчук вдома, чого не радієте?" – пишуть читачі пропагандистських Telegram-каналів.

Частина користувачів накинулася з критикою на російське керівництво, тому що Путіна, на їхню думку, могли ошукати. Дехто навіть наважився назвати главу Кремля зрадником. "Головний зрадник – це навіть не Шойгу, а пинявий дегенерат", "Пипа Жалюгідний у черговий раз продемонстрував багатоходівку", "Натуральні зрадники", "Путін, Шойгу, йдіть на***", "Пипа стратег", "Ще одні поводили пана президента за ніс", "Але "зрадник" все одно дядько Женя", – обурюються в соціальних мережах.

Дехто спрямував свій гнів на президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана і навіть задумалися, чи не варто направити міжконтинентальну балістичну ракету "Сармат" на турецьку територію. "Пора вже цього султана ставити на місце, нагліє", "Давайте "Сармат" по Стамбулу. Швидше війна закінчиться", "Час закінчувати ігри з Ердоганом", – зляться росіяни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Справжні московські біси: Як росіяни катують українських військових, які потрапили в полон на Харківщині (відео)

понеділок, 3 червень 2024, 0:55

Окупанти захопили в полон українських військових на Харківському напрямку і знущаються з безпорадних. Про це повідомляє телеграм-канал БУТУСОВ ПЛЮС. . "Невиліковно хвора нація, яка сама знімає свої воєнні злочини. Так російські виродки знущаються з ук...

Постскриптум до бою Усик-Ф'юрі. Чому британці вболівали за українця, - Віктор Трегубов

понеділок, 3 червень 2024, 0:30

"Я теж останній тиждень почитав багато іноземних пабликів. Благо, ФБ так налаштований, що прочтеш один – тобі ще два тижні підкидати за темою буде", - пише блогер та військовослужбовець Віктор Трегубов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають...