"Глянув відео істерики гауляйтера Балицького з окупованого Мелітополя. Отримав масу задоволення", - Голобуцький

"Глянув відео істерики на рос.тб гауляйтера Балицького з окупованого Мелітополя. Отримав масу задоволення. Боїться, каже, опинитись, у «складній ситуації» - то можуть вислідити, то отруїти. І головне, жаліється Балицький, постійно треба перевіряти «дніще». Бо на окупованій частині Запоріжжя високий ризик, що твоє колаборантське дніще злетить в повітря", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Не знаю, що станеться раніше: злетить у повітря «дніще» Балицького чи поїде дах від параної. Судячи з відео, обидва варіанти можливі. І хвилюється зрадник не дарма. Бо бачить одну дуже тривожну для себе тенденцію. Все більша кількість його підлеглих хочуть йти на співпрацю з СБУ, щоб не бути ліквідованими. Ці дані підтвердив у нещодавньому інтерв’ю і мер Мелітополя Іван Федоров. Сприяє зміні настроїв в першу чергу постійна «бавовна» від Служби на окупованих територіях.
Так, на настрої в Мелітополі вплинула і червнева ліквідація СБУ Сергія Дідоводюка, заступника керівника штабу «Мы вместе с россией». Саме «прощальна бавовна» з ним, посилила істеричну параною псевдо-губернатора Балицького. І це була не разова акція. Ліквідація колаборантів – системна робота Служби. І вона не дає росіянам ефективно управляти тимчасово окупованими територіями. Тепер у окупантів проблеми не тільки з набором нових колаборантів, але і з тим, щоб втримати старих.
Але головний ефект «бавовн» – колаборанти здають одне одного в СБУ. Знаю, що почастішали звернення від «зрадників» середньої ланки. Вони отримали чіткий сигнал – є вибір між двома варіантами: або смерть, або тюрма. Тому «конкурс», хто кого швидше здасть – з СБУ у журі – зараз у розпалі. Девіз конкурсу серед колаборантів раніше озвучив голова Служби Малюк: «Краще коли двоє ведуть, ніж коли четверо несуть». Інших варіантів у зрадників не проглядається.
Ще один висновок з істерики Балицького: він точно знає, що він окупант. Та боїться тисяч тих українських людей, які змушені були лишитись на окупованій території, але зараз теж шукають варіанти, як долучитися до чисельних «бавовн». І готові всіляко допомагати Службі. Тому у Балицького і йому подібних «горить земля під ногами». І жодна перевірка «дніщ» їх не врятує".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...