"Голос країни 11": Надя Дорофєєва не змогла стримати сліз під час ефіру (відео)

Співачку розчулила історія конкурсантки, яка нагадала їй ситуація з татом, який з дитинства виховував Надю.

Другий ефір "Голосу країни" змусив Надю Дорофєєву розплакатися на очах у всього залу. До сліз знамениту співачку довів виступ Діани Стебакової з Дніпра, передають Патріоти України.

Учасниця вокального проекту виконала композицію ALEKSEEVа "П'яне сонце", яку присвятила своїй матері. Кілька років тому Діана дізналася, що її мати їй не рідна, при цьому жінка піклується про неї і все життя присвятила Діані.

Історія до глибини душі зворушила Надю Дорофєєву, яка розповіла, що у неї аналогічна ситуація з татом, який її з дитинства виховував. Артистка перейнялася піснею конкурсантки і розплакалася. Тіна Кароль і Монатік почали заспокоювати колишню учасницю групи "Время и стекло", підтримавши її словом.

Тим часом Діані Стебаковій не вдалося пройти в наступний етап вокального проекту, ніхто з членів журі не розвернув своє крісло на голос учасниці. Конкурсантці порадили спробувати свої сили в наступному році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...

З Нетаньяху ізраїльтяни цілком можуть розібратися самі. А суду в Гаазі я порадив би звернути увагу на справжніх воєнних злочинців, - Невзлін

понеділок, 29 квітень 2024, 0:30

"За повідомленнями ЗМІ, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі може вже цього тижня видати ордери на арешт Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта й начальника Генштабу Герці Халеві за нібито воєнні злочини в секторі Гази", - пише ізр...