Голова Черкаської ОДА тисне руки рідним загиблих, поки його син розважається в Європі, - військовий

Дмитро Табурець. Фото: соцмережі.

Влада має врутитись у скандал щодо голови Черкаської ОДА Ігоря Табурця, 27-річний син якого знаходиться в Європі, та прийняти відповідні кадрові рішення. Про це написав політтехнолог, військовослужбовець ЗСУ Петро Охотін у Facebook, передають Патріоти України.

Він нагадав, що новини про дітей державних посадовців, які виїхали з країни під час воєнного стану, викликають обурення серед суспільства і військових. "Особисто мене дратують публікації в ЗМІ щодо дітей чиновників дітей, які поїхали за кордон. Особливо, якщо це стосується про дітей тих, кому держава делегувала право вручати нагороди і служити", — написав Петро Охотін.

Він вважає, що чим більше "мажори" собі дозволятимуть, тим більше у суспільстві буде недовіри та напруги, що зіграє на руку ворогу. "На мою думку, це виходить за межу, коли посадовець показово тисне руки матерям і вдовам загиблих героїв поки його син призовного віку розважається в Європі", — написав військовий.

Як раніше повідомляли ЗМІ, 27-річний Дмитро Табурець нібито вже після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну виїхав у Європу. Повідомлялось, що він мешкав у Парижі. Сам він вихвалявся тим, що проводить час у Німеччині. 16 жовтня у своєму сторіз він опублікував фотографію, на якій видно міст Дубліна (Ірландія). Дмитро Табурець позиціонує себе як митця. У своїх соцмережах він публікує провокаційні фотографії та відеозаписи. Наприклад, на 27-річчя він відтворив процес свого народження: скривавлений у трусах і окулярах виліз з інсталяції у вигляді вагіни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...