"Головне мужика так не знайди": Дружина Андрія Бєднякова похвалилася шикарною знахідкою у США, шоумен відреагував

Дружина шоумена Андрія Бєднякова Анастасія Коротка, яка зараз з дітьми перебуває у США, розповіла історію, як знайшла на вулиці ксерокс. На сторінці в Instagram акторка поділилася відео, у якому не стримуючи емоцій, поділилася подробицями своєї знахідки, передають Патріоти України.

Коротка зізналася, що тепер шукає людей, яким би могла надіслати факс. "Йду, дивлюся, ксеркос стоїть. Я подумала: "Мені не треба, мені нема що ксерити". Підхожу ближче, а там ще й факс. Ксерокс каже: "Забери мене. Це єдина можливість. Більше ти ксерокс на вулиці не знайдеш". Люди добрі, що я можу сказати. Тепер я шукаю людей, у кого є факс. Тому що я хочу відправити факс, а мені нема кого йому відправити. Якщо у вас є факс, напишіть мені будь ласка. Я вам спочатку щось відксерю, а потім факсом відправлю", - розповіла артистка.

Щирі емоції Короткої підняли настрій її підписникам, про що вони розповіли під постом: "Сміюся до сліз, за час війни це вперше. Дякую за позитивне ставлення до всесвіту!", "Так насміялася, до сліз. Дякую за цей ранок", "ви зробили мій день. Дуже мало сміюсь, а сьогодні ви мені дали таку можливість!", "як я ржу, від самого рання. Ну яка ви класна".

"Добив" шанувальників й коментар чоловіка Насті Андрія Бєднякова. Він написав: "ти головне так мужика не знайти там, як ксерокс".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...