Головне не життя, а здоров'я: Влада Бєлгородської області дивно пояснила місцевим відсутність сирени про повітряну небезпеку

Влада Бєлгородської області відповіла відмовою на прохання мешканців вмикати у нічний час сирени про повітряну небезпеку. Таку відповідь дав губернатор регіону В'ячеслав Гладков в ефірі під час "10 запитань до губернатора", передають Патріоти України.

Зазначається, що до глави регіону звернулись жителі, щоб їх попереджали про ракетну небезпеку вночі. На що керівник області заявив, що не має наміру хвилювати людей у нічний час, адже здоров'я - понад усе.

"Сотні тисяч людей вночі сплять. Якщо ми будемо піднімати сигналом тривоги, то багато хто не зможе впоратися з такою стресовою ситуацією через здоров'я. Тому відбувається сповіщення через інші засоби МНС. Зовсім закошмарити жителів ми не можемо і не будемо", - повідомив Гладков.

Сирени та протиповітряна оборона у Бєлгороді та області працює останнім часом практично щодня. Про це весь час звітує Міноборони РФ. А днями російські добровольці змогли зайти у ще один населений пункт Бєлгородської області.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...