Головні невдахи Четвертого рейху: Мережа висміює понурі обличчя Путіна, Шойгу та Герасимова, котрі позували на камери в ході навчань "Схід-2022", коли в Україні "підгорає"

Замість того, щоб влаштовувати рознос своїм генералам (єдине, що може Путін з Шойгу і майже все, що Герасимов) за втрату позицій на півдні та сході України, оці троє мають сидіти в якомусь "мухосранську" на показових заходах, котрі не мають жодного сенсу.

Путін, Шойгу та Герасимов з'явились на військових навчаннях

Користувачі соцмереж висміяли президента країни-агресорки Росії Володимира Путіна, міністра оборони РФ Сергія Шойгу та начальника Генштабу Збройних сил РФ, які дещо дивно поводилися під час перегляду військових навчань "Схід-2022", передають Патріоти України.

Незважаючи на бажання демонструвати "хорошую мину при плохой игре", українські користувачі побачили відчай на обличчях окупантів.

«Одразу видно по обличчях, що «спецоперація» йде «чётко и по заранее намеченному плану! Как по нотам!», – написав Сергій Наумович. «Сповнені оптимізму й задору обличчя Шойгу, Путіна і Герасімова. На обличчях відбито непохитну впевненість у непереможності російської зброї і величі Росії», – написав Олексій Голобуцький.

Окрім того вже почали з'являтися меми про похмуру трійку окупантів.

Як відомо, 6 вересня Путін прибув на полігон Сергіївський у Приморському краї Росії, де проходить фінальна частина стратегічного командно-штабного навчання «Схід-2022».

1 вересня в РФ стартували великі навчання «Схід-2022», які охоплять сім військових полігонів Східного військового округу та акваторії Охотського та Японського морів. За даними Міноборони РФ, до маневрів залучать 140 літальних апаратів, 60 бойових кораблів, катерів і кораблів забезпечення. Також відомо, що у маневрах беруть участь 50 тис. військових і 5 тис. одиниць озброєння та техніки.

За сценарієм навчань в акваторії Японського моря ВМС РФ та Китаю проведуть спільні практичні дії щодо оборони морських комунікацій і районів морської економічної діяльності. Крім цього, будуть відпрацьовані дії з ураження кораблів і сил морського десанту умовного супротивника. Для цього застосують ракети й артилерію. Навчання завершаться 7 вересня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...

Китай однозначно хоче, щоб Путін зберіг загарбані в Україні землі, - Ольга Лень

неділя, 19 травень 2024, 0:30

"Держдума, виявляється, працювала в авральному режимі, щоб Путін поїхав до Китаю з новим урядом. Тому що на поклін до зовнішнього управлінця треба приїжджати підготовленими", - пише журналістка Ольга Лень у своїй колонці, передають Патріоти України, та...