Головний страх Заходу - миттєвий розпад РФ, - український дипломат

Головний страх світу - ядерний шантаж та розпад Росії. Про це в ефірі Еспресо сказав колишній міністр закордонних справ України Володимир Огризко, передають Патріоти України.

"Мені здається, що головна проблема полягає в тому, що на Заході справді не знають, що відбудеться в разі, якщо Росія миттєво розвалиться. Я думаю, що це головний страх, який сьогодні є в головах наших західних партнерів, а також багато хто на Заході боїться ядерного шантажу Путіна", - заявив він.

На думку Огризка, західний світ воліє працювати м'якше. "Поступово, привчаючи Путіна, що сьогодні ми відкусимо оце, завтра - оце, а післязавтра підемо далі. Щоб психологічно, це не було стресовою ситуацією, яка може викликати неадекватну реакцію. Все більше людей, які спостерігають за поведінкою Путіна приходять до висновку про проблеми в його психічному здоров'ї, а це може мати велику небезпеку. Думаю, що йде тактика поступового привчання пацієнта до певних правил, до яких він поступово звикає і це не викликає у нього надто жорсткої реакції", - підсумував ексміністр.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...