"Гордон запросив Няшу Поклонську, щоб показати всім ще раз, яка вона дурепа", - політтехнолог Голобуцький

Однак усе може бути не так просто, як здається на перший погляд...

"Інтерв'ю Гордона з Няшею Поклонською насправді дуже дивно виглядало: якщо оцінювати запитання, то Гордон запросив Няшу, щоб показати всім ще раз, яка вона дурепа", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тобто, всі питання були хоч і м'якими, але з чітко проукраїнської позиції. Відповіді - традиційно для Няші ідіотичні, там іншого і не передбачалось. Гордон вирішив міняти амплуа на політичного троля?

Насправді ні. В ідіотизмі Няші (і в самому виборі саме такої, симпатичної і тупої фігури для явно "програмного" інтерв'ю зі зрадником) була цілком конкретна потреба. Це легітимізація ворога і зрадника - бо "Ну дивіться, вони ж неймовірно тупі, навіть симпатичні і значить - цілком собі безпечні".

Гордон долучився до телеканалів медведчуківського пулу в задачі заповнення українського інформаційного простору писками зрадників і ворогів як цілком прийнятних і звичних персонажів, місцями позитивних.

Цілком може бути, що це і є початок прогнозованого мною "трансферту війни" через секвестр оборонного бюджету РФ: з війни збройної - до війни інформаційної. І тут нам майже немає чого протиставити агресору. Бо б'ють зсередини".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...