"Горестный стон из Москвы, что американцы играют нечестно, - это хрип проигравшего", - російський блогер

Потужний удар по "Північному потоку-2" дасть США час зміцнитися і "застовпити частку" на європейському газовому ринку.

27 грудня США дали підрядникам "Північного потоку" 24 дня на зупинку будівництва. В іншому випадку вони потраплять під жорсткі санкції. У Кремлі вже повідомили, що відкриття газопроводу затягнеться. Новину прокоментував в Facebook російський блогер Ель Мюрид, інформують Патріоти України.

Він звернув увагу на те, що міністр енергетики РФ Олександр Новак повідомив про перенесення термінів запуску "СП-2" на кінець 2020 року. Справа в тому, що РФ, як видно, доведеться добудовувати газопровід своїми силами - трубоукладачем "Академік Черський". А судну, згідно з офіційною версією, потрібен час на підготовку.

"Сказанное Новаком можно расценить вполне однозначно: американцы не дают никакого шанса на достройку газопровода силами подрядчиков", - зазначив Мюрид. З його слів, такий удар по "Північному потоку-2" дасть США час зміцнитися і "застовпити частку" на європейському газовому ринку.

"США имеют политический ресурс, который невозможно "перебить". И пользуются им. Горестный стон из Москвы, что американцы играют нечестно - это хрип потерпевшего. Который никому неинтересен", - додав експерт. Він констатував, що Кремль сам загнав себе в таку неприємну ситуацію. В результаті Росії доведеться посунутися на європейському ринку, що боляче позначиться на її економіці. Справа в тому, що левова частка бюджету РФ - це газо- і нафтодолари.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...

Українські військові вибили окупантів і повернули позиції південніше Іванівського - офіцер ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 20:15

Українським військовим вдалося повернути позиції південніше населеного пункту Іванівське на Донеччині. Проте окупаційна армія РФ не припиняє штурми у спробах захопити Часів Яр. Про це в ефірі "Апостроф TV" розповів заступник командира батальйону 92-ї О...