Гороскоп на четвер, 18 березня, для всіх знаків Зодіаку

Лузером дня може стати один із земних знаків.

Позитив гороскоп на 18 березня 2021 року та 6-й місячний день – це четвер, спрогнозував знакам Зодіаку Терези й Скорпіон. Терезам скоро світить підвищення, а Скорпіони можуть відчути велике задоволення завдяки творчим досягненням, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Найгірший день загрожує Дівам, їх попередили про загрозу пожежі, цькування, наклепу, зради й переслідування.

До якого четверга астропрогноз радить готуватися представникам стихії повітря

  • Водолій

Не прогадаєте, якщо проведете день з тими, хто вам близький. До обіду енергія буде фонтанувати, а у другій половині дня вам чи комусь із близьких загрожують проблеми зі здоров'ям або нещасні випадки.

  • Близнюки

Готуйтеся до випробувань. Можливо, для того, щоб розібратися з хвостами, потрібно буде витратити чимало грошей чи часу. Ви можете посваритися з близькою людиною або з тою, від якої залежите.

  • Терези

Дійте перевіреними методами, не варто експериментувати й робити те, чого ви не вмієте. Чоловіки можуть притягти у життя неприємності – якщо не хочете цього, відмовтеся від легковажності.

До якого четверга астропрогноз радить готуватися представникам стихії вогонь

  • Стрілець

Не час для активних дій в особистому житті. Через взаємні образ й сварки стосунки можуть зруйнуватися. Якщо не хочете сварок з близькими – тримайте під контролем емоції.

  • Лев

На любовному фронті світять деякі зміни. Якщо хочете поліпшити стан "гаманця" й авторитет – розумно використовуйте енергію, будьте практичні й все чудово організовуйте.

  • Овен

Емоції можуть фонтанувати. Постарайтеся не копатися у стосунках з тими, хто вам близький. Не варто довго гуляти на самоті й вирушати у дорогу, яка займає багато часу.

До якого четверга астропрогноз радить готуватися представникам стихії вода

  • Скорпіон

Люди, які займаються творчістю, можуть отримати визнання. У вас є шанс досягти гармонії у стосунках з тим, з ким забажаєте.

  • Риби

Якщо у вас є сім'я – погляньте на стосунки з іншої точки зору. Ділові зустрічі краще провести до обіду. Можете активно відпочити й присвятити час гучним веселощам.

  • Рак

Не робіть висновки надто швидко, внутрішній голос може підвести. Не варто впускати у життя та у дім випадкових людей. Можете зайнятися продовженням роду.

До якого четверга астропрогноз радить готуватися представника стихії земля

  • Діва

Є загроза пожежі, можна щось втратити, вас можуть пограбувати. Не навантажуйте тіло й постарайтеся не бути довго на самоті. Можливі переслідування, наклеп, зрада й цькування.

  • Козеріг

Не варто довго бути наодинці з собою. Є загроза цькування, переслідування й наклепу. Постарайтеся критично ставитися до того, що бачите.

  • Телець

Через погану новину ви можете зірватися. Слухайте те, що говорить внутрішній голос, будьте стримані. Впадати у відчай не варто – щось зміниться на краще.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...