Горить ліс, трава та російська техніка: Спецпризначенці показали наслідки наступу окупантів на Харківщину (відео)

На території Харківщини, де відбувається російський прорив, дуже багато диму та пожеж. Про це повідомили у підрозділі Гострі картузи окремого загону спеціального призначення Омега Національної гвардії України, передають Патріоти України.

Зазначається, що на території російського наступу виникли масштабні пожежі, горить ліс і трава, а також російська техніка.

«Колона російської техніки зранку намагалась штурмувати кордон. Частина техніки все ж таки проскочила, тепер ми шукаємо її по посадках. Частина була знищена на підході», — написали військові.

Бійці зазначили, що ворогу все ж вдалося зайняти кілька сіл на Харківщині, які перебували у «сірій зоні». Водночас частина техніки, серед якої чотири БМП та Урал, була знищена ще на підході під час спроби штурму кордону.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Прийшла на зміну скандальним Гринкевичам: Форму для ЗСУ почала "шити" невідома компанія з капіталом у 10 тис. грн

понеділок, 20 травень 2024, 22:27

Після того, як Міноборони, через скандал, спровокований розслідуванням ДБР, розірвало контракти на постачення форми ЗСУ із компаніями родини львівських підприємців Гринкевичів, Державним оператором були укладені нові. На ринок цих речових закупівель за...

Ніхто не прийме в ЄС зруйновану війною Україну, - Олексій Кущ

понеділок, 20 травень 2024, 22:16

"Усвідомимо реальний масштаб змін для вступу України в ЄС. Я б сформулював п'ять основних пунктів", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Зниження рівня корупції до суспільн...