Для приготування напою необхідно:
Процес приготування хріновухи
Для отримання легкого присмаку мед бажано використовувати з легким запахом. Це може бути липовий мед. Щоб у хріновухи був м'який смак, додайте в суміш хрону і меду 1,5 столові ложки лимонного соку.
В процесі приготування хріновухи можна замінити горілку на спирт. В суміш меду і хрону можна додати спеції (по трохи чорного і духмяного перцю, ванілін, корицю, гвоздику, натертий часник).
У разі, якщо мед не до смаку, його можна замінити цукром.
Український журналіст Дмитро Гордон поділився ще одним фото з особистого архіву, на якому він зображений зі зрадницею Таїсією Повалій. Знімок він опублікував у своєму Instagram, передають Патріоти України. "1996 рік, ще не "золотий голос України", ще н...
Низка неправильних рішень міністра оборони США Піта Гегсета призвела до внутрішніх чвар у Пентагоні та спровокувала побоювання у деяких республіканців у Конгресі щодо його здатності керувати міністерством. Про це у статті «Остання битва Гегсета: внутрі...