Для приготування напою необхідно:
Процес приготування хріновухи
Для отримання легкого присмаку мед бажано використовувати з легким запахом. Це може бути липовий мед. Щоб у хріновухи був м'який смак, додайте в суміш хрону і меду 1,5 столові ложки лимонного соку.
В процесі приготування хріновухи можна замінити горілку на спирт. В суміш меду і хрону можна додати спеції (по трохи чорного і духмяного перцю, ванілін, корицю, гвоздику, натертий часник).
У разі, якщо мед не до смаку, його можна замінити цукром.
"Керівник російської делегації на переговорах у Стамбулі Владімір Медінскій (він же "у дівоцтві" – Володимир Мединський, уродженець Сміли) задав-таки роботу українським аналітикам. Бо ж не забув нагадати, що він фаховий історик, і витягнув із кишені се...
Соліст гурту Ziferblat Даниїл Лещинський на сцені "Євробачення-2025" виступав із хронічним ларингітом. Таке зізнання співак зробив після повернення в Україну зі Швейцарії, де проходило цьогорічне шоу, передають Патріоти України. . Як розповів музикант...