
Для приготування напою необхідно:
Процес приготування хріновухи

Для отримання легкого присмаку мед бажано використовувати з легким запахом. Це може бути липовий мед. Щоб у хріновухи був м'який смак, додайте в суміш хрону і меду 1,5 столові ложки лимонного соку.
В процесі приготування хріновухи можна замінити горілку на спирт. В суміш меду і хрону можна додати спеції (по трохи чорного і духмяного перцю, ванілін, корицю, гвоздику, натертий часник).
У разі, якщо мед не до смаку, його можна замінити цукром.
Боєць 7-го батальйону 114 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Сергій на позивний «Сержик» створив єдину у світі реактивну систему, встановлену на BMW-седані. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на 15-й армійський корпус. . Зах...
Путін прекрасно розуміє, що не може завоювати Україну воєнним шляхом, але вважає, що здатний завоювати Україну шляхом економічної і політичної деградації суспільства. Таку думку висловив журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України. "Щодо ід...