Надворі осінь, вогка і холодна погода, яка так і просить приготувати якийсь зігріваючий напій.

Така настоянка не тільки зігріє в холодну пору року, але і викличе звірячий апетит. Цей напій нікого не залишить байдужим, передають
Патріоти України з посиланням на
Depo.ua.
Для приготування напою необхідно:
- 500 мл горілки
- 1 невеликий корінь хрону
- 2 столові ложки меду
Процес приготування хріновухи
- Хрін очистити, натерти на крупній тертці, або нарізати ножем тонкими кружальцями
- Додати до хрону мед і ретельно перемішати
- Перекласти суміш хрону з медом у чисту пляшку. Влити невелику кількість горілки і сильно збовтати доки не розчиниться мед. Долити горілку, що залишилася . Закоркувати пляшку та дати настоятися 2-3 дні (можна тиждень), після цього настоянку процідити.

Важливо при приготуванні хріновухи:
Для отримання легкого присмаку мед бажано використовувати з легким запахом. Це може бути липовий мед. Щоб у хріновухи був м'який смак, додайте в суміш хрону і меду 1,5 столові ложки лимонного соку.
В процесі приготування хріновухи можна замінити горілку на спирт. В суміш меду і хрону можна додати спеції (по трохи чорного і духмяного перцю, ванілін, корицю, гвоздику, натертий часник).
У разі, якщо мед не до смаку, його можна замінити цукром.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
Віцепрезидент США Джей Ді Венс 1 листопада в Instagram опублікував відео, яке зняв на честь свята Гелловін, передають Патріоти України.
. У відео Венс вітає всіх із Гелловіном і позує у джинсах, сорочці, краватці й піджаку. На голову 41-річний політик...
Військовий РФ спробував утекти, однак український безпілотник наздогнав його та точним влучанням розірвав на шмаття.