Для приготування напою необхідно:
Процес приготування хріновухи
Для отримання легкого присмаку мед бажано використовувати з легким запахом. Це може бути липовий мед. Щоб у хріновухи був м'який смак, додайте в суміш хрону і меду 1,5 столові ложки лимонного соку.
В процесі приготування хріновухи можна замінити горілку на спирт. В суміш меду і хрону можна додати спеції (по трохи чорного і духмяного перцю, ванілін, корицю, гвоздику, натертий часник).
У разі, якщо мед не до смаку, його можна замінити цукром.
Україна поступово модернізує свою систему протиповітряної оборони (ППО), чия якість вже перевершує систему ППО Великої Британії. Проте є ще одна країна, яка є абсолютним лідером у цій галузі. Про це розповів полковник британської армії у відставці, ана...
Численні джерела вважають, що за справою міністра національної єдності Олексія Чернишова та спробами змінити на посаді прем'єра Дениса Шмигаля, стоїть Андрій Єрмак. Про це пише видання The Economist, передають Патріоти України. У статті зазначається, щ...