Господині на замітку: Як із найпростіших інгредієнтів приготувати неперевершену хріновуху

Надворі осінь, вогка і холодна погода, яка так і просить приготувати якийсь зігріваючий напій.

Така настоянка не тільки зігріє в холодну пору року, але і викличе звірячий апетит. Цей напій нікого не залишить байдужим, передають Патріоти України з посиланням на Depo.ua.

Для приготування напою необхідно:

  • 500 мл горілки
  • 1 невеликий корінь хрону
  • 2 столові ложки меду

Процес приготування хріновухи

  • Хрін очистити, натерти на крупній тертці, або нарізати ножем тонкими кружальцями
  • Додати до хрону мед і ретельно перемішати
  • Перекласти суміш хрону з медом у чисту пляшку. Влити невелику кількість горілки і сильно збовтати доки не розчиниться мед. Долити горілку, що залишилася . Закоркувати пляшку та дати настоятися 2-3 дні (можна тиждень), після цього настоянку процідити.

рецепт хріновухи

Важливо при приготуванні хріновухи:

Для отримання легкого присмаку мед бажано використовувати з легким запахом. Це може бути липовий мед. Щоб у хріновухи був м'який смак, додайте в суміш хрону і меду 1,5 столові ложки лимонного соку.

В процесі приготування хріновухи можна замінити горілку на спирт. В суміш меду і хрону можна додати спеції (по трохи чорного і духмяного перцю, ванілін, корицю, гвоздику, натертий часник).

У разі, якщо мед не до смаку, його можна замінити цукром.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...