Дуже ніжне і повітряне блюдо! Підійде як самостійна страва або як гарнір до м'яса або шашлику.

Підготуйте всі необхідні інгредієнти, включаючи сіль і перець. Кабачки помийте, очистіть і натріть на крупній тертці. Яйця розділіть на білки і жовтки, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- Кабачок - 2-3 шт.
- Сливки (20%) - 200 мл
- Сир твердий - 100 г
- Яйце куряче - 3 шт.
- Борошно - 2 ст. л.
- Масло вершкове - 20 г
- Сіль за смаком
- Перець мелений - за смаком
Приготування:
- Сир натріть на крупній тертці. ⅓ відкладіть для верхньої скоринки сирної, решта змішайте з жовтками. Білки збийте в міцну піну.
- У кабачки додайте жовтки з сиром, вершки, борошно, сіль і перець за смаком. Перемішайте.
- В останню чергу акуратно вмішати збиті білки. Повинна вийти повітряна маса.
- Форму змастіть вершковим маслом, вилийте масу.
- Зверху посипте натертим сиром і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин.
Після того, як запіканка буде готова, вимкніть духовку і дайте їй постояти хвилин 10-15 всередині і можна подавати.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
"Валерій Залужний: Головком, легенда, вправний дипломат, мудрий державник. Розлога стаття у Guardian описує кілька епізодів із життя Залізного Генерала, його оточення, роль у підготовці та веденні оборони під час великої війни та взаємини з президентам...
"Як відбувалася ліквідація російського генерала Гудкова й усього командування 155-ї бригади морпіхів ЗС РФ – на унікальних кадрах від спецпризначенців підрозділу UA_REG_Team. 2 липня ЗС України завдали одного з найсильніших високоточних ударів по росій...