Дуже ніжне і повітряне блюдо! Підійде як самостійна страва або як гарнір до м'яса або шашлику.

Підготуйте всі необхідні інгредієнти, включаючи сіль і перець. Кабачки помийте, очистіть і натріть на крупній тертці. Яйця розділіть на білки і жовтки, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- Кабачок - 2-3 шт.
- Сливки (20%) - 200 мл
- Сир твердий - 100 г
- Яйце куряче - 3 шт.
- Борошно - 2 ст. л.
- Масло вершкове - 20 г
- Сіль за смаком
- Перець мелений - за смаком
Приготування:
- Сир натріть на крупній тертці. ⅓ відкладіть для верхньої скоринки сирної, решта змішайте з жовтками. Білки збийте в міцну піну.
- У кабачки додайте жовтки з сиром, вершки, борошно, сіль і перець за смаком. Перемішайте.
- В останню чергу акуратно вмішати збиті білки. Повинна вийти повітряна маса.
- Форму змастіть вершковим маслом, вилийте масу.
- Зверху посипте натертим сиром і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин.
Після того, як запіканка буде готова, вимкніть духовку і дайте їй постояти хвилин 10-15 всередині і можна подавати.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
"Німецьке видання Die Welt оприлюднило інтерв’ю з генералом Девідом Петреусом. Девід Петреус не завжди дозволяє собі говорити багато, все ж таки він – бойовий генерал, колишній командувач об’єднаними силами коаліції в Афганістані і в Іраку, людина, яка...
"Політикум США знову використовує Україну у внутрішньополітичній боротьбі проти опонентів, фактично повторюючи те, що робили Марі Йованович, Джордж Кент і Керін Грінвей у 2015–2016 роках, тільки тепер із протилежним знаком", - пише медіаексперт Дмитро ...