Міні-пиріжки з курячим м'ясом, зеленню і бринзою готуються швидко. Також ці пиріжки можна приготувати як вареники, відваривши їх у воді. Та й начинку можна брати будь-яку, яка є у вас під рукою. А тісто для них можна кілька днів зберігати в холодильнику і використовувати в міру потреби. З такого тіста так само можна робити чебуреки або пельмені. Рецептом діляться користувачі в мережі, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:
Время приготовления: 1 час 40 минут.
Делаем тесто. Смешиваем воду и соль. Просеиваем муку в чашку и добавляем туда соленую воду. Муку с водой перемешиваем в чашке, затем делаем замес на поверхности. Тесто получается эластичным.
Кладем тесто в пакет и убираем в холодильник. Даем тесту полежать минут 30-40. За это время обжариваем порезанную куриную грудку 10-15 минут, остужаем.
Нарезаем небольшими кусочками брынзу и мелко нарезаем зелень, укроп и петрушку. Можно зелень взять замороженную.
Когда мясо остынет, нарезаем его также мелкими кусочками.
Выкладываем в емкость порезанное куриное мясо, брынзу, зелень, соль, специи, яйцо, репчатый лук. Перемешиваем все хорошо, добавляем немного сметаны и снова перемешиваем.
Тонко раскатываем тесто, вырезаем из теста полоски, кладем на них начинку, формируем пирожки.
Жарим на растительном масле. Выкладываем на бумажное полотенце, чтобы убрать лишний жир.
Такие мини-пирожки с хрустящей корочкой горячими разлетаются моментально.
"Російські війська увійшли до Кучеревого Яру, Золотого Колодязя та Веселого, закріплюються і накопичують сили для подальшого наступу на трасі Добропілля-Краматорськ. Про це повідомляють аналітики DeepState. Я знаю там з 2014 року кожен мізерний кущ, як...
"Надто багато важливих подій відбувається зараз, і відлуння історії оглушливе. Я перериваю своє святкове мовчання – події розгортаються швидко. Я чую заклики демократичного світу до миру в Україні. Я майже фізично відчуваю, у кожній кісточці, виснаженн...