
Міні-пиріжки з курячим м'ясом, зеленню і бринзою готуються швидко. Також ці пиріжки можна приготувати як вареники, відваривши їх у воді. Та й начинку можна брати будь-яку, яка є у вас під рукою. А тісто для них можна кілька днів зберігати в холодильнику і використовувати в міру потреби. З такого тіста так само можна робити чебуреки або пельмені. Рецептом діляться користувачі в мережі, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:
Время приготовления: 1 час 40 минут.
Делаем тесто. Смешиваем воду и соль. Просеиваем муку в чашку и добавляем туда соленую воду. Муку с водой перемешиваем в чашке, затем делаем замес на поверхности. Тесто получается эластичным.
Кладем тесто в пакет и убираем в холодильник. Даем тесту полежать минут 30-40. За это время обжариваем порезанную куриную грудку 10-15 минут, остужаем.
Нарезаем небольшими кусочками брынзу и мелко нарезаем зелень, укроп и петрушку. Можно зелень взять замороженную.
Когда мясо остынет, нарезаем его также мелкими кусочками.
Выкладываем в емкость порезанное куриное мясо, брынзу, зелень, соль, специи, яйцо, репчатый лук. Перемешиваем все хорошо, добавляем немного сметаны и снова перемешиваем.
Тонко раскатываем тесто, вырезаем из теста полоски, кладем на них начинку, формируем пирожки.
Жарим на растительном масле. Выкладываем на бумажное полотенце, чтобы убрать лишний жир.
Такие мини-пирожки с хрустящей корочкой горячими разлетаются моментально.
Протягом року Україна завдала низку "цікавих ударів" по території РФ, націлених на складові стратегічних ядерних сил країни-агресора. Ці удари мають в першу чергу важливе символічне значення, заявив в ефірі "Радіо НВ" заступник генерального директора к...
Навколо Москви за останні два місяці створено новий периметр протиповітряної оборони, що включає щонайменше 21 позицію на відстані до 50 кілометрів від міста. Близько 80% нових позицій розташовані на південному напрямку, зазначають Патріоти України. За...