Господині на замітку: Простий рецепт закуски до святкового столу (відео)

Найшвидший рецепт смачного частування.

У цьому матеріалі ми розповімо вам, як всього за кілька хвилин приготувати смачну і оригінальну закуску, коли гості вже на порозі, передають Патріоти України.

Також для створення цього частування вам знадобляться тільки найпростіші продукти, тому з процесом впораються як досвідчені кулінари, так і новачки. Потрібно тільки уважно слідувати покроковому рецепту.

Для приготування маринованих печериць вам знадобляться наступні інгредієнти: печериці свіжі (0.5 кг), часник (4 зубчики), рослинне масло (120 мл), оцет (60 мл), лавровий лист (4 шт.), перець горошком (10 шт.) , цукор (2 ч. л.), сіль (1 ч. л.).

Крок 1: Печериці потрібно ретельно промити, висушити і нарізати. Якщо гриби маленькі можна залишити їх цілими, великі краще розрізати на 2 частини.

Крок 2: В окремій ємності змішати масло, оцет, сіль, цукор, перець. Додати лаврові листи.

Крок 3: Поставити суміш на невеликий вогонь, потім додати в ємність гриби.

Крок 4: Часник пропустити через прес і додати до грибів, акуратно перемішати.

Крок 5: Варити гриби близько 5 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.

Крок 6: Далі слід перекласти гриби в банку разом з маринадом, остудити і відправити в холодильник.

Крок 7: Закуску можна подавати відразу, але найбільш смачною вона вийде, якщо дати їй настоятися кілька годин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Речник Повітряних сил ЗСУ Євлаш розповів про особливості останніх ворожих дій у небі над Україною

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:55

Ілля Євлаш, речник Повітряних сил ЗСУ, зазначив, що останніми днями фіксується відсутність "шахедів" у повітряному просторі України, однак ворог робить більший акцент на балістичне озброєння та на керовані авіаційні ракети типу Х-59, передають Патріоти...

"Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це не більше, ніж слова": Швейцарський "експерт" просуває проросійські наративи

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:43

Швейцарський псевдоексперт Жак Бо підігрує російській пропаганді та просуває фейк, що Україну не чекають ні в НАТО, ні в ЄС. Про це попереджає Центр стратегічних комунікацій, передають Патріоти України. "Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це ...