Вареники на кефірі з вишнею виходять дуже м'якими, ніжними і смачними. Для них підійдуть як свіжі, так і заморожені ягоди, передають Патріоти України.
З вишень потрібно видалити кісточки, а потім викласти в сито, щоб стекла зайва рідина. А щоб під час приготування з вареників не витікав сік, додайте до ягід трохи крохмалю.
Пишні вареники з вишнею
Час приготування:
Калорійність:
Складові:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Як подавати вареники
Злийте воду, викладіть вареники з вишньою в миску і додайте шматочок вершкового масла. Подавайте зі сметаною і цукром.
Обкладений санкціями в Україні доларовий мільйонер Вадим Єрмолаєв успішно розвиває власний бізнес у Дніпрі. За інформацією голови правління ГО «Громадський контроль» (Дніпро) Дениса Селіна, Вадим Єрмолаєв має тісні зв’язки з місцевим депутатським корпу...
Співачка Тіна Кароль, яка заявляла, що "ботокс - це щось з давнини", зізналася, що підтримує молодість шкіри обличчя шляхом ін'єкцій ботулотоксина. Про це 40-річна артистка заявила у новому випуску Beauty PRO! Співачка наголосила, що вперше розповідає ...