Вареники на кефірі з вишнею виходять дуже м'якими, ніжними і смачними. Для них підійдуть як свіжі, так і заморожені ягоди, передають Патріоти України.
З вишень потрібно видалити кісточки, а потім викласти в сито, щоб стекла зайва рідина. А щоб під час приготування з вареників не витікав сік, додайте до ягід трохи крохмалю.
Пишні вареники з вишнею
Час приготування:
Калорійність:
Складові:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Як подавати вареники
Злийте воду, викладіть вареники з вишньою в миску і додайте шматочок вершкового масла. Подавайте зі сметаною і цукром.
19 липня за новим церковним календарем (1 серпня за старим) - день пам'яті преподобної Макрини, сестри святителів Григорія Нісського і Василя Великого. 19 липня за старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Сисоя Великого. Макрина жила в IV ...
Українська парамедикиня, командирка медичної служби "Ульф" батальйону "Вовки Да Вінчі" Аліна Михайлова вважає, що росіяни продовжать наступ на Дніпропетровську область та прагнутимуть подальшої окупації регіону. Про це вона розповіла в інтерв’ю проєкту...