Господині на замітку: Рецепт сала, запеченого у фользі
Це проста, але не надто швидка у приготуванні страва.

Сало за таким рецептом виходить дуже ніжним, ароматним і має хрустку скоринку. Під час випікання структура його трохи змінюється і на смак воно теж відрізняється від звичного сала. Смакувати таким делікатесом можна як у теплому вигляді, так і охолодженим, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Інгредієнти:
- свіже сало — 600-700 г
- часник — 3-4 зубчики
- гостра готова гірчиця — 3 ч. л.
- червоний мелений перець — 1-2 ч. л.
- хмелі-сунелі — 2-3 ч. л.
Приготування:
- Сало для цього рецепту можна брати і з м'ясними прошаруваннями, і звичайне.
- Розріжте шматок сала на приблизно однакові 2-3 частини.
- Натріть кожен шматок сала спеціями, перерахованими вище, і розчавленим часником. Часником сало можна навіть нашпигувати.
- Верх і боки сала натріть гірчицею.
- Заверніть кожен шматок у фольгу і покладіть до холодильника на 5-6 годин, а ще ліпше — на ніч.
- Вранці дістаньте сало із холодильника, покладіть на деко, не розгортаючи фольгу, і відправте у розігріту до 200°C духовку. Випікайте страву 35-40 хвилин.
- Коли час мине, відкрийте фольгу і дайте салу зарум’янитися ще 10-15 хвилин.
- Подавати таку страву можна із чорним хлібом, часником і українським борщем.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
Дата запуску річного тарифу обумовлена закінченням дії фіксованої урядом ціни в 6,99 грн за кубометр. Фіксована річна ціна на газ для населення від газопостачальних компаній почне працювати з 1 квітня, коли втратить чинність встановлена державою "стеля...
Економічна ситуація на підприємствах ОРДЛО не надто. Заборгованості із зарплати. Відтік робочої сили. Розчарування "у вугільній швейцарії" і самій ідеї "новароссії". "Мы не этого хотели, нас обманули" в ОРДЛО звучит все чаще. Думаю, это уже официальный...