Господині на замітку: Рецепт сала, запеченого у фользі
Це проста, але не надто швидка у приготуванні страва.

Сало за таким рецептом виходить дуже ніжним, ароматним і має хрустку скоринку. Під час випікання структура його трохи змінюється і на смак воно теж відрізняється від звичного сала. Смакувати таким делікатесом можна як у теплому вигляді, так і охолодженим, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Інгредієнти:
- свіже сало — 600-700 г
- часник — 3-4 зубчики
- гостра готова гірчиця — 3 ч. л.
- червоний мелений перець — 1-2 ч. л.
- хмелі-сунелі — 2-3 ч. л.
Приготування:
- Сало для цього рецепту можна брати і з м'ясними прошаруваннями, і звичайне.
- Розріжте шматок сала на приблизно однакові 2-3 частини.
- Натріть кожен шматок сала спеціями, перерахованими вище, і розчавленим часником. Часником сало можна навіть нашпигувати.
- Верх і боки сала натріть гірчицею.
- Заверніть кожен шматок у фольгу і покладіть до холодильника на 5-6 годин, а ще ліпше — на ніч.
- Вранці дістаньте сало із холодильника, покладіть на деко, не розгортаючи фольгу, і відправте у розігріту до 200°C духовку. Випікайте страву 35-40 хвилин.
- Коли час мине, відкрийте фольгу і дайте салу зарум’янитися ще 10-15 хвилин.
- Подавати таку страву можна із чорним хлібом, часником і українським борщем.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
Нелегітимний президент країни-агресора Росії Володимир Путін заявив, що у свої 72 роки читає без окулярів. Запис опублікував 15 червня в Telegram російський пропагандист Павло Зарубін, передають Патріоти України. У розмові з відомим російським офтальмо...
14 червня під час нагородження начальника Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України Кирила Буданова було видно поранення правої руки. На це 16 червня звернув увагу у Facebook український військовий Кирило Сазонов, передають Патрі...