Господині на замітку: Рецепт сала, запеченого у фользі
Це проста, але не надто швидка у приготуванні страва.

Сало за таким рецептом виходить дуже ніжним, ароматним і має хрустку скоринку. Під час випікання структура його трохи змінюється і на смак воно теж відрізняється від звичного сала. Смакувати таким делікатесом можна як у теплому вигляді, так і охолодженим, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Інгредієнти:
- свіже сало — 600-700 г
- часник — 3-4 зубчики
- гостра готова гірчиця — 3 ч. л.
- червоний мелений перець — 1-2 ч. л.
- хмелі-сунелі — 2-3 ч. л.
Приготування:
- Сало для цього рецепту можна брати і з м'ясними прошаруваннями, і звичайне.
- Розріжте шматок сала на приблизно однакові 2-3 частини.
- Натріть кожен шматок сала спеціями, перерахованими вище, і розчавленим часником. Часником сало можна навіть нашпигувати.
- Верх і боки сала натріть гірчицею.
- Заверніть кожен шматок у фольгу і покладіть до холодильника на 5-6 годин, а ще ліпше — на ніч.
- Вранці дістаньте сало із холодильника, покладіть на деко, не розгортаючи фольгу, і відправте у розігріту до 200°C духовку. Випікайте страву 35-40 хвилин.
- Коли час мине, відкрийте фольгу і дайте салу зарум’янитися ще 10-15 хвилин.
- Подавати таку страву можна із чорним хлібом, часником і українським борщем.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
1. Основу угруповання військ противника, яке діє на даному напрямку (УВ "Центр") складають війська (сили) двох загальновійськових армій (ЗВА) – 2-ї та 41-ї ЗВА, посилених частинами та з'єднаннями зі складу 51-ї ЗВА, зокрема:. - 2-га ЗВА діє у складі 27...
Українська актриса Олена Кравець в історіях на своїй сторінці в Instagram прокоментувала посилання, де лікар Тарас Жиравецький опублікував нібито слова Папи Римського Франциска. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на дописи у мережі. Крав...