Вафельні трубочки зі згущеним молоком - десерт, відомий більшості ще із малих літ. Начинку можна робити будь-яку на смак. Рецепт доступний і швидкий. Головне мати вафельницю для приготування тонких вафель, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Вершкове масло подрібнити кубиками та розтопити на малому вогні не доводячи до кипіння. Додати цукор і перемішати. Частинами ввести просіяне борошно, добре вимішуючи, щоб не було грудок. Додати яйця і збити тісто до однорідної консистенції. У розігріту вафельницю вилити 1-2 ст. л. тіста на внутрішню поверхню. Щільно закрити вафельницю і випікати до готовності 1-2 хвилини. Готову вафлю викласти на серветку або пергамент і швидко згорнути в трубочку. За допомогою кулінарного шприца, начинити десерт вареним згущеним молоком. Десерт відмінно смакує із кавою та чаєм.
Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...