Господині на замітку: Трубочки зі згущеним молоком - неймовірний смак дитинства

Час приготування смаколика - 20 хвилин.

Вафельні трубочки зі згущеним молоком - десерт, відомий більшості ще із малих літ. Начинку можна робити будь-яку на смак. Рецепт доступний і швидкий. Головне мати вафельницю для приготування тонких вафель, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • варене згущене молоко - 2 банки
  • пшеничне борошно - 1 склянка
  • яйця - 5 шт.
  • масло вершкове - 250 г
  • цукор - 1 склянка

Приготування:

Вершкове масло подрібнити кубиками та розтопити на малому вогні не доводячи до кипіння. Додати цукор і перемішати. Частинами ввести просіяне борошно, добре вимішуючи, щоб не було грудок. Додати яйця і збити тісто до однорідної консистенції. У розігріту вафельницю вилити 1-2 ст. л. тіста на внутрішню поверхню. Щільно закрити вафельницю і випікати до готовності 1-2 хвилини. Готову вафлю викласти на серветку або пергамент і швидко згорнути в трубочку. За допомогою кулінарного шприца, начинити десерт вареним згущеним молоком. Десерт відмінно смакує із кавою та чаєм.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...