Гості співали російський реп: Організатор скандальних вечірок, на яких гвалтували дівчат, відгуляв гучне весілля (фото)

Шоумен Юрій Ткач провів весілля блогеру Олегу Захарову, який разом із друзями є учасником скандальної справи про «п’яні вечірки» в Києві. На них споювали та кривдили дівчат, знімали це на відео та поширювали у соцмережах. Увагу на святкування у мережі звернув журналіст Андрій Лохматов, передають Патріоти України.

Він наводить скріни зі сторінки блогера, на яких видно, що весілля відбулося в одному з найдорожчих готельних комплексів країни Edem Resort Medical & Spa, що на Львівщині.

«От ви там обурювались тим, що Полякова, Пономарьов та Дзідзьо розважали прокурорів на весіллі в Emily Resort, яке коштувало десятки мільйонів гривень. Але це ще не все.

Приблизно в той самий час в іншому одному з найдорожчих готелів країни Edem Resort Medical & Spa відгуляв своє весілля фігурант гучної історії про блогерів з Івано-Франківська, які влаштовували вечірки в Києві, де, за версією слідства, спаювали дівчат, а потім вчиняли над ними сексуальне насилля, знімали це на відео, поширюючи його в мережі.

Тоді про це навіть зробив заяву президент Зеленський, який повідомив, що за фактом знущань над дівчатами розпочато кримінальне провадження і «є перші затримання зловмисників», додавши, що «насильству в Україні місця не буде».

Здавалось би, таким вчинкам суспільство поставило свою жорстку оцінку, розставивши моральні кордони та орієнтири для молоді. Але, як виявилось, не все суспільство.

Олег Захаров, третій учасник тих «вечірок», який разом з другом заплатили 402 тисячі гривень застави кожен, аби вийти на волю на період слідства, на початку жовтня влаштував своє весілля в лухурі готелі, де тінейджери співали російський реп, розкидаючи по сцені стодоларові купюри.

А ведучим на цьому святі життя був відомий телеактор і комік Юрій Ткач, який щиро обіймався з п'яним підозрюваним у сексуальному насиллі, чим як би підтвердив йому – все ок, чувак, продовжуй в тому ж дусі, і в котрий раз продемонстрував нам, що гроші важливіші за репутацію, і що деяким людям неважливо, кого розважати – прокурорів-корупціонерів чи мажорів-гвалтівників. Головне, аби вчасно і добре платили. Так і живемо», – розповів Лохматов.

На фотографіях, якими поділився у своїх закритих соцмережах сам наречений, Юрій Ткач сміється та обіймається з ним.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...