Готові долучити до наших лав працівників Хмельницької прокуратури. У нас краще, ніж у в'язниці, - Дмитро Ярош

"Я визначився. Підрозділи Української добровольчої армії у складі сил оборони України готові долучити до своїх лав (на виправлення й лікування) працівників-інвалідів Хмельницької обласної прокуратури та інших "органів", які добровільно зголосяться до служби...", - пише політик і громадський діяч Дмитро Ярош на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Розумію, що нашим командирам і бійцям буде дуже непросто знайти відповідне місце для цього нового особового складу, але у штурмових підрозділах раді будь-якому поповненню.

Зробимо з вас козаків, панове "прокурори"! У нас краще, ніж у в'язниці! Добровольці чекають на вас!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 20 жовтня 2024 року - Злий Одесит

неділя, 20 жовтень 2024, 22:25

Відбувається активізація РОВ на Харківщині у Куп'янському напрямку. . Для окупантів відкрилася можливість закріпитися у Часовому Яру про правий берег каналу. . Зараз вони будуть використовувати цей напрямок максимально щоб, розширювати зону контролю....

Особливо небезпечний "Оріон": Українські десантники на Курщині збили російський дрон (відео)

неділя, 20 жовтень 2024, 20:50

У повідомленні уточнили, що влучний постріл по російському безпілотнику здійснив розрахунок ЗРК “Стріла-10”. “Безпілотний літальний апарат подібного типу небезпечний тим, що може не тільки вести повітряну розвідку, але й маючи на озброєні чотири ракети...