"Готується нова війна": Відомий астролог дала тривожний прогноз

Астролог Яна Тимощук заявила, що квітень принесе нам емоційні гойдалки, будуть відбуватися ситуації, які не завжди будуть приводити туди, куди треба. Також, як показують карти Таро, можуть бути проблеми, пов'язані з землею - землетруси і повені, передають Патріоти України.

Крім того, Тимощук передбачала, що Володимир Путін буде буквально виснажувати три українських міста. "Готується нова війна Володимира Путіна. Війна йтиме на виснаження. Це новий етап. Можуть збільшитися нові ракетні удари в трьох містах: Запоріжжя, Харків, Дніпро. Будьте пильні і акуратні, особливо ті, хто перебуває на цих територіях", - сказала астролог на своєму YouTube-каналі.

При цьому Тимощук каже, що Україна обрала нову тактику по боротьбі з російською агресією. Буде багато втрат з двох сторін, але нам все ж вдасться розтрощити економіку, військову базу і техніку ворога.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...