Готуйтеся! "Магічна" дата 03.03.2021 стане доленосною для п'яти знаків Зодіаку - їх чекає щедрий подарунок

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким пощастить у дзеркальну дату - 3 березня. Про це пише видання Astrozodiac, передають Патріоти України.

Дзеркальні дати - це ті дати, коли числа збігаються певним чином, а це, як вважають астрологи, тягне за собою вплив духовного життя. У березні ця дата знаходиться під "владою" трійки. У цей день краще присвятити себе отриманню нових знань.

Овен

Зірки радять Овнам в цей день не відмовлятися від допомоги, яку можуть пропонувати навіть люди, які ніколи не були з вами близькими - вони і виявляться особливо корисними союзниками. Не виключено, що у вас з'являться впливові покровителі, однак варто мати на увазі, що вони будуть дбати не стільки про ваші інтереси, скільки про свої власні. Дуже приємним буде спілкування з друзями: зараз вони розуміють вас з півслова. Можна міняти роботу або починати довгострокове співробітництво з новими партнерами. Також день підходить для того, щоб проявити ініціативу в особистих відносинах і зізнатися в своїх почуттях.

Лев

У дзеркальну дату 3 березня Левів чекає багато зустрічей, в тому числі несподіваних. Доведеться спілкуватися з дуже різними людьми, і до кожного потрібно буде знайти свій підхід. Незважаючи на деякі труднощі, ділові переговори пройдуть плідно і навіть приємно. Можливий початок взаємовигідного співробітництва. З тими, на кого хочете справити сприятливе враження, намагайтеся зустрічатися в неформальній обстановці. Можуть з'явитися цікаві ідеї, що стосуються роботи і кар'єри. Покваптеся втілити їх в життя: пізніше це може виявитися більш важким завданням

Стрілець

В цей день вам буде важко зосередитися на справах, навіть якщо вони дуже важливі. Оточуючі вас будуть часто відволікати вас розмовами, звертатися за допомогою чи порадами. Можливі конфлікти з недавніми союзниками; ви можете розчаруватися в тих, кого раніше підтримували. Незважаючи на перешкоди, не відмовляйтеся від задуманого. Ви зараз все правильно робите і маєте шанс досягти мети. З'явиться можливість отримати важливу інформацію, причому з якогось несподіваного джерела. Це той рідкісний день, коли навіть до чуток і пліток варто прислухатися: дивним чином вони можуть виявитися для вас корисними.

Водолій

Хоч труднощі і можливі, непереборних перешкод не виникне, а всі складні питання вдасться вирішити на диво швидко. Ви з задоволенням будете проявляти ініціативу, а ваше оточення охоче підтримає ваші ідеї, часто безкорисливо допомагають в реалізації задуманого. Не виключені грошові надходження, причому вони можуть виявитися більше, ніж ви очікували. Варто спілкуватися з людьми, які вам симпатичні і цікаві: сьогодні вам легко буде їм сподобатися, справити сприятливе враження. Не виключений початок захоплюючої романтичної історії.

Риби

День обіцяє помітний прогрес у справах. Особливо вірогідні успіхи в тих сферах, які по-справжньому важливі для вас. Ви зможете зосередитися на головному, узяти гору над суперниками або здолати перешкоду, яка довго здавалася нездоланною. Можливі випадкові знайомства. Вони виявляться корисними, якщо не прямо зараз, то трохи пізніше. Деякі Риби зможуть відновити давні ділові зв'язки. Успішними будуть невеликі поїздки. Зустрічі з друзями піднімають настрій, а романтичне побачення може по-справжньому надихнути. Можливі невеликі грошові надходження і подарунки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...