Готували масований удар по Україні, але щось пішло не так: Арестович - про вибухи на авіабазі в Енгельсі

Сьогодні мав бути масований удар по Україні, але Росії хронічно не щастить. Про це заявив радник Офісу президента Олексій Арестович у програмі "Фейгін Live", коментуючи вибухи на російському аеродромі "Енгельс-2", передають Патріоти України.

"Чомусь вкотре не пощастило авіабазі в Енгельсі. 10 літачків відлетіло ховатися на інші авіабази від гріха подалі. Тож і не відбувся удар. Але він був готовий сьогодні", - сказав Арестович.

"Бавовна" в Енгельсі 26 грудня

В Росії в ніч проти 26 грудня на військовому аеродромі в Енгельсі пролунав потужний вибух. Це вже друга за місяць "бавовна" на авіабазі російських стратегічних бомбардувальників, які запускають по Україні крилаті ракети.

В міноборони Росії підтвердили атаку безпілотника на аеродром і повідомили про загиблих військових. Російські пропагандисти інформують про трьох загиблих та чотирьох поранених. Площа пожежі після вибуху сягнула 120 квадратних метрів. Там міг бути знищений пункт управління авіабази.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 травня. Час на щастя пекти домашню здобу. Не позичайте цього дня та не просіть у сусідів хліба-солі

неділя, 19 травень 2024, 7:05

Православна України церква 19 травня за новим стилем вшановує пам'ять священномученика Патрикія Пруського, єпископа Іоанна Готського і мученика Калуфа Єгиптянина. За старим стилем сьогодні вшановують праведника Іова Багатостраждального. . Наші пращури...

Вночі БПЛА атакували НПЗ під Петербургом та НПЗ і військовий аеродром в Краснодарському краї Росії

неділя, 19 травень 2024, 6:56

У Росії ще одна неспокійна ніч, пишуть про атаки безпілотників . Російські Telegram-канали повідомили, що у Слов'янську-на-Кубані пролунали вибухи і почалися пожежі на НПЗ. . Вказується, що регіон пережив атаку безпілотників. Один із них упав на тери...