Говорити про заморозку війни Путін схоче хіба що зі США, але не зараз, - Сергій Таран

"Оголошення у розшук очільників України так званим "МВС Росії" - це відповідь Путіна на натяки української влади, що перемовини з РФ, в принципі, можливі. Це не означає, що в Росії зовсім не хочуть поговорити про те, як поставити війну на паузу. Адже сама Росія стратегічно втрачає – перетворюючись на технологічно другорядну країну – такого собі сировинного васала Китаю", - пише політолог Сергій Таран у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Але говорити про паузу у Кремлі хочуть не з Україною. А оскільки у Європі виразного політичного лідерства поки не спостерігається (хоча Євросоюз потроху йде до цього) говорити про "заморозку", Путін схоче хіба із США. І, вочевидь, тільки після американських виборів (чекати не так і довго).

Звісно, не факт, що такі перемовини будуть можливими та після американських виборів. Але спроби на якомусь рівні тоді точно будуть. І з боку Москви, і, цілком можливо, з боку Вашингтону. А до того часу — будуть лише маневри. І на війні, і в медіа, і в дипломатичних коридорах".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Звільнили" Вовчанськ: Окупанти грабують зруйновані будинки місцевих жителів (відео)

неділя, 19 травень 2024, 12:59

Поки російський диктатор та його поплічники розповідають своєму народу про так зване "визволення братського народу", їхні війська масово обкрадають покинуті будинки у Вовчанську. Відеодокази ворожого розбою публікує Телеграм-канал "Розвідка Ноєм", пере...

У ГУР Міноборони відповіли, чи заборонять Telegram в Україні

неділя, 19 травень 2024, 12:45

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов розповів про імовірний російський слід в Telegram та відповів, чи потрібно його блокувати в Україні. Щодо російського сліду в Telegram, то, як зазначив Юсов у інтерв’ю для проекту...