"Грядуть істотні зміни": Астрологи озвучили прогноз на 2020 рік

Астролог Людмила Халанська в контексті астрологічного прогнозу на 2020 рік повідомила про те, що на світ чекають великі зміни. "Можна сказати, що це рік нового відліку, початку нових циклів світової історії", - сказала вона, передають Патріоти України.

За її словами, в 2020 році відбудеться знакова астрономічна подія – з'єднання Юпітера і Плутона в Козерозі. Причому, обидві планети будуть ретроградними, тобто їх видимий рух по небу буде зворотним.

"Таке з'єднання тягне за собою істотні політичні і соціальні зміни в світі. Це можуть бути не самі безболісні, але необхідні для подальшого розвитку цивілізації зміни, враховуючи, що на початку року ще одна планета – Сатурн – також потрапить в з'єднання з Плутоном", – пояснила астролог.

За її прогнозами, в 2020 році очікується "довгий період важливих історичних процесів, які торкнуться відразу кількох держав, а також всесвітніх організацій і об'єднань".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військові називають це "комбінований вогневий вплив": Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів

четвер, 18 квітень 2024, 21:05

"Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів. Приклад того, що військові називають «комбінований вогневий вплив». DeepState: "Фактично fpv-дрони зупиняють штурмові дії, які готувалися на приватну забудову. Частина ворожої розвідки зайняла будин...

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...