"Громадянство України відкриває перед людиною великі перспективи, не треба ним розкидатися. Дехто з цим синім паспортом гине під кулями ворога", - Олена Кудренко

"Знаєте, що треба розуміти про росіян, які просять про українське громадянство? Те, що вони роблять це саме зараз. І я повірила би про їх "любов до України" лише в одиничних випадках. Бо здебільшого для багатьох з них Україна - це зараз чудовий, вагомий, феєричний такий ТРАМПЛІН, за яким для таких росіян відкривається цілий світ", - пише українська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Українське громадянство не було потрібне їм рік тому, чи навіть в 2014-му. У нас є люди, які здобували це омріяне громадянство, щоб за нас воювати. Чи щоб жити тут та працювати вже під час війни.
Але є різниця, коли ти їдеш за покликом серця - чи втікаєш від переслідування ФСБ. До відкриття на тебе справи громадянство України тобі потрібне не було.
Я проти того, щоб цим розкидуватись. Це не туалетний папір. Це не просто паспорт - це приналежність до великої нації. А не пошук втечі з болота, яке під санкціями, та де на тебе завели справу.
З Росії виїхали вже понад 4 мільйони людей - до Грузії, Вірменії, Туреччини, Казахстану. Але саме зараз, саме громадянство України відкриває перед людиною найбільші перспективи. Дехто з цим синім паспортом гине під кулями ворога - а дехто десь у Європі отримає незаслужену повагу. І європеєць не буде розбиратися - цей "українець" заслужив ту пошану, чи примазався до громадянства, до того ніколи не бувшого йому потрібним.
А ще це - прецедент. І краще би це були прецеденти, коли громадянство отримують добровольці на фронті, бо вони ризикують за нас своїм життям. Але медійні особи в сучасній Україні комусь потрібніші?..".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...