Гроші на вітер: Названо найгірші Android смартфони за ціною до 10 000 грн

У сегменті смартфонів на базі ОС Android за ціною до 10 тисяч гривень є велика кількість моделей, зокрема від невідомих китайських брендів. Багато з цих пристроїв дійсно хороші, але є й такі, які купувати точно не варто.

Samsung Galaxy A03 Core

Найдешевший “гелексі” не міг вийти крутим, і це очевидно. У “трійки” немає жодних переваг: екран пухкий і тьмяний, чипсет зовсім дохлий, камери нікчемні, заряджання вкрай довге (та ще й через застарілий порт MicroUSB), та й NFC-модуля немає. Зате автономність гідна – втім, вона хороша і у конкурентів.

Vivo Y02

Чим “двійка” відрізняється від попереднього Galaxy? Глобально – нічим. Тут цікавіший дизайн і Bluetooth 5.0, коли у A03 Core – лише 4.2. Різниця в ціні взагалі не виправдана.

Wiko T3

Пристрої французького виробника можна спокійно можна знайти на прилавках роздрібних магазинів. Щоправда, жодна з моделей вендора не варта уваги. Головний приклад – Wiko T3, який коштує 9 кесів і пропонує застарілий проц MediaTek Helio P35, HD-матрицю і повільну 10-ватну зарядку. Про NFC-чіп теж забули.

Але у “тешки” є і плюси. Серед них 4/128 Гбайт пам’яті і нормальна основна камера на 48 Мп. Втім, вони не покривають мінуси.

ZTE Blade A72

На перший погляд “блейд” здається цілком адекватним варіантом для покупки. У гаджета при собі 90-герцова FullHD-панель, 3/64 гіга і жирний акумулятора на 6000 mAh з підтримкою 22,5-ватної зарядки – солідні характеристики.

Підступ у тому, що потужності процесора Unisoc SC9863A не вистачить навіть для базових завдань. Galaxy A03 Core працює на тому ж чипсеті і буквально задихається навіть на робочому столі, незважаючи на HD-дисплей на 60 Гц. Уявіть, як цей “юнісок” навантажить робота в 90-герцовому режимі. Розчаруєтеся в покупці при першому ж запуску.

OnePlus Nord N20 SE

Найгірший гаджет в історії OnePlus. За деякими специфікаціями він помітно обходить конкурентів: наприклад, тут є стереозвук і непоганий 50-мегапіксельний основний об’єктив, та й підтримку швидкої 33-ватної зарядки важко знайти в цьому сегменті.

Але у смарта та ж проблема, що й у попереднього ZTE: нікчемна продуктивність. MTK Helio G35, можливо, забезпечить адекватну роботу в меню, але варто запустити щось більш вимогливе, ніж прості месенджери, як чипсет покаже, що він ні на що не здатний. Біль і муки при використанні “норда” гарантовані.

Oppo A55

“П’ятдесят п’ятий” багато в чому схожий на Nord N20 SE, але у нього хоча б є NFC і цікава 16-мегапіксельна фронталка. Зате немає стерео і підтримки зарядки на 33 Вт. А проц той самий, тому й вердикт відповідний: брати не можна.

Honor X8 5G

Що не так із цим девайсом? Головна проблема – низькоякісний TFT-екран з пухкою роздільною здатністю HD+. Решта спеків непогані, але “вісімка” зовсім не випереджає конкурентів – навпаки, намагається їх наздогнати. Не виходить.

Samsung Galaxy M23

Колись нам навіть подобався цей апарат – за 7 тисяч він був справді крутий. На жаль, зараз “емка” помітно подорожчала, і проігнорувати недоліки на кшталт тьмяної TFT-панелі, слабких фотоможливостей і відсутності стереозвуку дійсно складно. Найдивовижніше, що більш прокачаний Galaxy M33 зараз дешевший, тож купівля “двадцять третього” абсолютно безглузда.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...