"Гроші підуть на ЗСУ!": Лобода прокоментувала продаж особняка в Москві

Співачку Світлану Лободу в останні дні активно обговорюють в пресі. ЗМІ почали поширювати в пресі новину про те, що артистка нібито виставила на продаж свою елітну нерухомість в Росії. Пропагандисти навіть публікували фото, називаючи апартаменти знаменитості "позбавленими смаку", передають Патріоти України.

Ось як сама Лобода відреагувала на подібні заяви у своєму Instagram-блозі: "Виявляється, у мене в Москві є особняк і трикімнатна квартира. Шкода, я про це тільки дізналася. Чекаю на підтверджуючі документи, щоб швидше продати і відправити гроші ЗСУ!".

Російські ріелтори під "будинком Лободи" показують потенційним покупцям триповерховий особняк площею 1400 кв.м. Там є шикарна світла вітальня, на кожному поверсі розташовані ванні кімнати і санвузли, гардеробні, кабінети. У будинку є тренажерний зал, джакузі, басейн і бібліотека.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сніжана була коханкою Іллі Ківи": Антін Мухарський згадав ексдружину Єгорову та розповів про спробу його отруїти

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:31

Ексчоловік ведучої-путіністки Сніжани Єгорової, письменник та шоумен Антін Мухарський зізнався, як ексобраниця намагалася йому помститися. Так, своїми роздумами з приводу колишньої Мухарський поділився у розлогому дописі у Facebook, передають Патріоти ...

На Харківщині над нами постійно гудуть ворожі БПЛА. Схоже, саме росіяни отримали свій "мільйон дронів", - Бутусов

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:17

"15 травня провів у Липцях. Російська піхота намагається пробитись вперед в околицях села, але вибудуваний чіткий фронт оборони відбиває усі атаки. Тактика росіян: щільна розвдіка; масоване застосування дронів усіх типів; розмʼякшення оборони ударами ...