"Груди забула покласти?": Тіна Кароль стала жертвою дотепників через невдале вбрання (фото)

Відома українська співачка Тіна Кароль днями виступила з концертом у Рівному в рамках свого всеукраїнського туру. Однак шанувальники зірки привернули увагу не до виступу артистки, а до її зовнішнього вигляду та активно обговорюють образ виконавиці в мережі, зазначають Патріоти України.

Під час виступу знаменитість мала, як завжди, неперевершений вигляд. Вона з'явилася на сцені у білому корсеті та довгій чорній спідниці з V-подібним вирізом. Свій образ співачка доповнила туфлями на підборах. Щоправда, фани в мережі помітили одну деталь, яку глядачам у залі було важко побачити.

Річ у тім, що корсет Тіни не підходив їй за розміром. Він був занадто великим. Фан-клуб зірки опублікував відео з виступу Кароль у TikTok. У коментарях образ артистки викликав шквал обговорень та став приводом для жартів.

Чимало користувачів зазначили, що корсет був погано затягнутий, або ж це було зроблено спеціально, аби виконавиця могла вільно дихати під час співу. Проте було й багато тих, хто жартував над "луком" Тіни:

  • "Груди забула покласти?"
  • "Це я в дитинстві вдягала мамині бюсти і мріяла, щоб скоріше виросло"
  • "Я в 14 років і мій купальник"
  • "Корсет живе своїм життям"
  • "Голос, як завжди, неперевершений, але що з корсетом?"
  • "Коли річ дуже сподобалася, але вона не за розміром"
  • "Це, щоб мікрофон класти, коли квіти дарують".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Погода допомагає ЗСУ: Заблоцький розповів, як окупанти намагаються врятувати Керченський міст

вівторок, 1 жовтень 2024, 23:55

Російські окупанти наразі намагаються звести захисну споруду поблизу Керченського мосту. Це свого роду "захисний ланцюг", щоб перешкодити морським дронам наблизитися до критичних частин мосту, зокрема до його опор, розташованих на великих глибинах, пер...

Огляд карти бойових дій за 1 жовтня 2024 року - Злий Одесит

вівторок, 1 жовтень 2024, 22:25

Сьогодні 1 жовтня. Триває 951 мужньої оборони України від російської навали. . Вугледар в повному оточенні? Яка ситуація зараз в Селидовому, Покровську і Вовчанську? Та як природа заважає окупантам захоплювати наші території? . Огляд карти бойових д...