Грузини, схоже, не усвідомили: Росія вже взяла Грузію за горло й може ламати їй кадик, - Невзоров

"Коли протести не стають демонстрацією сили й абсолютної рішучості знести владу під три чорти, вони залишаються милою, але абсолютно безглуздою забавою. Начебто всі уроки вже дано", - пише російський опозиціонер Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Маніакальне бажання "безкровності й законності" вже поховало протести як у Росії, так і в Білорусі. У Грузії сьогодні почалося щось багатолюдне й темпераментне. Але просто покричати про "х...йло" й освистати Орбана, який прибув на банкет "мрії", не означає нічогісінько. Це не більше ніж політична аеробіка.

А ось чи зможе грузинський протест перерости в щось більше й вагоміше, ніж просто топтання і крики, – поки незрозуміло. Готовності "зважитися на кров" не спостерігаємо. Грузини, схоже, так і не усвідомили всієї чорноти ситуації: Росія руками "кобахідзів" узяла Грузію за горло й тепер може ламати їй кадик".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путіну вдалось показати світу, що Росія не в ізоляції попри всі її злочини, - Голобуцький

понеділок, 28 жовтень 2024, 23:08

"XVI Саміт БРІКС в Казані (найбільший міжнародний захід в Росії від початку "СВО"), головної мети досягнуто: Путіну вдалось показати світу, що Росія не в ізоляції попри всі її злочини і попри весь санкційний тиск НАТО і ЄС", - пише політтехнолог Олексі...

"Можливе повторення сценарію з Курщиною": Військовий експерт звернув увагу на ситуацію навколо Брянської області

понеділок, 28 жовтень 2024, 22:42

У Брянській області Російської Федерації цілком можливе повторення сценарію з Курщиною. Про це сказав військовий експерт, льотчик-інструктор, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан, передають Патріоти України. Він нагадав заяви місцевої влади про захід Си...