"Гримала в слухавку, як ціла ППО зразу": Відома українська письменниця накричала на журналістів

Українська письменниця Оксана Забужко, яка є авторкою цьогорічного Радіодиктанту національної єдності, не стрималась і накричала на журналістів, які просились дати чергове інтерв'ю з цього приводу. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на соцмережі письменниці.

Авторка тексту, який читатимуть 25 жовтня об 11:00, вже дала інтерв’ю кільком ЗМІ, розповівши, як складно було його створити. Вона здивована, що ще хотіли почути з цього приводу, крім того, що вже двічі про це було детально розказано.

"Сьогодні нарешті втратила терпець (не те щоб у мене його взагалі було багато!) - і накричала на 18-те (прописом: вісімнадцяте) з черги укрЗМІ, яке дзвонило просити інтерв'ю "з приводу раідодиктанту". - Що?! - гримала в трубку, як ціла ППО зразу. - Що ЩЕ ви сподіваєтесь від мене почути, крім того, що я вже два (ДВА!) рази розповіла Суспільному? А головне - невже вам самим від того не нудно?", - спитала вона.

Письменниця натомість порадила копнути глибше тему, запросити мовознавців, переможців минулих років, щоб розповісти про важливість радіодиктанту. "Чому важливо для дорослих людей - періодично тестувати рівень своєї письменности, чому рідну мову культурна людина має вчити все життя, чому це важливо для українців, особливо під час війни!.. - і, вже поклавши трубку, продовжувала далі клекотіти в ноосферу", - додала Забужко.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ще одна наша фішка. Розповідати, що Захід боїться перемоги над Росією. Самі придумали і самі всім розповідаємо, - Фурса

середа, 16 жовтень 2024, 15:53

"У нас що тепер обраний шлях Грузії і ми будемо постійно рухатись у бік антизахідних настроїв і євроскептицизму? Які погані західні партнери, збивають ракети над Ізраїлем і не збивають над нами. Це подвійні стандарти, — кричать у нас із кожної праски",...

Спікер Верховної Ради показав, як виглядає план перемоги України від Зеленського (відео)

середа, 16 жовтень 2024, 15:06

Спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук показав, який вигляд має план перемоги України президента Володимира Зеленського. Відео опублікував канал Ми-Україна у середу, 16 жовтня. Стефанчук показав лише титульну сторінку друкованого документа і зазначив, ...