Гуморист "Квартала 95" спародіював російського генерала, що танцює стриптиз (відео)

Напередодні в Мережі з’явилося відео, на якому заступник головнокомандувача Сухопутних військ РФ генерал-лейтенант, герой Росії Олександр Матовніков танцює стриптиз. На кадрах генерал Матовніков танцює оголеним на камеру, демонструючи інтимні частини свого тіла. Великий вирішив порадувати українців пародією на Матовнікова, повідомляють Патріоти України.

«Лише лінивий не подивився в інтернеті відео генерала МАТОВНІКОВА, що танцює, яке нещодавно злили в мережу. Видовище, чесно кажучи, не для людей зі слабкими нервами. До речі, сам генерал досі так і не висловився з цього приводу… Ну нічого! Я зроблю це за нього. Пані та панове, танцювальне спростування генерала на цей «дешевий наклеп», — прокоментував своє нове гумористичне відео Великий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...