Гуморист "Кварталу 95" зняв пародію на Соловйова, який влаштував істерику через знімки сина-моделі з манікюром

Актор Студії "Квартал 95", гуморист Юрій Великий не припиняє тішити українців влучними пародіями. У свіжій пародії Великий показав російського пропагандиста Володимира Соловйова, який в істериці відреагував на свого сина. Як стало відомо, син путініста у Лондоні працює моделлю і не нехтує манікюром та макіяжем, нагадують Патріоти України.

І якщо в своїй промові Соловйов запевняв, що його син вже три роки навчається в російському вузі, то Соловйов, якого зіграв Великий, не став заперечувати той факт, що хлопець займається моделінгом у Великій Британії:

"Що означає, що мої діти призивного віку досі не на спецоперації? Ви що, взагалі, рибний суп їли такі запитання мені ставити? Та мій син, Соловйов Данило Володимирорудольфович вже давно перебуває в зоні спеціальної модельної операції. Мій син вже три роки, як марширує подіумами Лондона у лакованих шкіряних чоботах. Та він одним своїм від'їздом з цієї країни зробив більше для цієї країни, ніж хто будь з вас", - каже "Соловйов".

"Пропагандист" запевняє, що на "загниваючий захід" його син поїхав з важливою місією: "Ви думаєте, він поїхав туди, на цей загниваючий захід, тому що йому так там подобається? Помиляєтеся. Він поїхав туди як справжній патріот, щоб віддати священний борг своєму батьку. А сума там, повірте, не маленька. І, як розумієте, не в рублях", - пояснює "Соловйов".

А коли "пропагандист" попросив вивести фото його сина на екран, щоб всі могли подивитися який вигляд має справжній російський богатир, то не впізнав сина: "Що це за чайний гриб ц жіночій перуці? Що це за кокер-спаніель в окулярах. Кого ви мені показуєте? Що це за губошльопанець нетрадиційної зовнішності? Хто це взагалі? А, це мій син? Симпатичний".

На інше фото у "Соловйова" була не менш емоційна рекація: "Я попросив фото мого сина а не цієї паучихи. Що це за чорна вдова після спарювання? А, це теж мій син? Симпатичне.. не впізнав. А його ніхто не мусить впізнавати, бо "російський розвідник" мусить бути безособовий", - пояснив "Соловйов" і додав, що його син шпіонить у Лондоні на користь росії.

"Соловйов" також побідкався, що йому довелося зробити багато фінансових операцій, щоб у сина була можливість зробити безліч пластичних операцій, щоб "стати схожим на цих випещених загниючих єврогейців".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топ-окупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...