"І до Медведєва дійшло, що все: Росія вже програла війну", - Голобуцький

"Нова маячня Мєдвєдєва: "мноґабукафф" і багато старанно вигадуваних зневажливих епітетів, щоб сказати "Україну накачують зброєю", "Зеленський вже впевнений в перемозі", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Висновків з цього небагато. По-перше, щоб стільки пити і при тому настільки активно нести пургу, Мєдвєдєв мав вже повністю перейти на традиційний російський алкогольний метаболізм. Тобто, він вже не бухає - він просто живе на бухлі.
По-друге, Мєдвєдєва, схоже, поставили десь в куточок, сказали чекати - і забули. Тож Дімону нудно і вільного часу купа.
По-третє, і до Дімона дійшло, що все: Росія вже програла війну, бо не має що протиставити арсеналу НАТО. А в Кремлі ж до останнього сподівались, що НАТО не наважиться настільки масштабно включатись у війну проти Росії руками ЗСУ.
==
Хоча фантазія в Дімона все ж невимовно вбога: "нелепая опереточная фигурка в зелёной засаленной футболке", "камарилья", "существо даже не клоун уже", "цирковая собачка", "пудель у ног дрессировщика, который тявкает по его хлопку в ладоши", "глава страны (палаты) 404", "почти гетьман", "пациент в зелёном", "галлюцинирующее существо в зелёной майке"... І чого його так заціпило на зеленій футболці? Чи це не його, а зеленого змія в ньому?))".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...