І потім знову почав "гореть камыш": У окупованому Маріуполі пролунали потужні вибухи

Близько 20:15 2 травня у Маріуполі пролунав вибух, після чого з'явився густий стовп диму. Місцева окупаційна влада намагається вигадати причину займання, на кшталт "горів очерет". Про це написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Може хтось зробити наліпку/емоджі на тему “горел камыш”, – жартує Андрющенко.

Згодом, близько 21:17, у Маріуполі знову чули гучні непоодинокі вибухи. "Три вибухи. Не чутно на Лівобережному. Один звук виходу, два по характеру сході на приліт", – зауважив радник мера міста.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

В Україні затримали вугільного бізнесмена з Донеччини

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:53

У п’ятницю, 17 травня, в Україні затримали бізнесмена Віталія Кропачова. Про це повідомили NV у ДБР, передають Патріоти України. У відомстві зазначили, що тривають активні оперативні дії. Причину затримання бізнесмена не повідомили. Віталій Кропачов — ...