І знов "хорошиє русскіє": Російська журналістка "винайшла" спосіб, як "покращити" генофонд українців (фото)

"І знов "хорошиє русскіє". Це абсолютна дикість, але лапті досі вважають себе "вершками суспільства", "цінним генофондом", набагато вищими за українців, в яких "неправильний генофонд". І тому через Божену Ринську поблажливо повідомляють, що так і бути, згодні за не надто дорого покращити нашу спадковість своїми генами", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ні, як ви могли подумати, це "не фашизм", фашизм - це вважати, що лапті можуть тільки спаскудити будь-чий генофонд! Тому й "денацифікуювати" треба саме Україну!

Вони реально впевнені в своїй вищості. І в тому, що ми їх тут шалено чекаємо, готові негайно запропонувати найкращі робочі місця. Бо ну от як ми без генія Ґалкіна?!

На жаль, окремі персонажі в публічних заявах ще й заохочують оцих "хороших русскіх", переконують в їхній незамінності й цінності і в готовності українців прийняти оце гівно в нас. Щоб разом будувати "друґую россію".
Це бридко. Це смішно. Але це реальна небезпека: що вони натовпом ломануть до нас "покращувати Україну до правильної спадщини". І їм це дозволять. Маємо ще й тут пильнувати. Бо тільки відволічемось - отримаємо собі на шию отаких "геніїв".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...