"Я дуже багато прибріхувала": Оля Полякова зізналася, як вигадувала "цікаві історії" для журналістів

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що неодноразово брехала журналістам. За словами виконавиці, вона вигадувала цікаві історії, що ставали інфоприводами для вітчизняних медіа, інформують Патріоти України.

"От ти знаєш, я дуже багато в своєму житті прибріхувала для журналістів. Для того, щоб вони мали що написати. От, припустимо, я брехала, що в мене вітчим був другом Фіделя Кастро", – поділилася артистка в розмові з Євгеном Яновичем для шоу 20:23. Однак, зазначила Полякова, її голос дійсно має діапазон у три октави.

Крім того, зірка спрогнозувала дату закінчення війни в Україні. У 2025 році співачка хоче зібрати Олімпійський, додавши, що тоді точно буде мир. "Я вже сподіваюся, 100% буде мир. 25-го року, 26-го жовтня буде мир. Ось "вангую". Якщо не закінчиться війна, можете мене піймати", – додала знаменитість.

У минулому, зізналася гостя, вона казала, що мир настане навесні 2023 року, однак прогноз не став реальністю. "Я сказала, що весною 23-го року війна закінчиться. Моя мама мені подзвонила, каже: "Оля, це ж правда?" Я кажу: "Мама, я не знаю", – згадує Полякова. – А вона думає, що все, що кажуть по телевізору, це правда".

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Рішення президента Зеленського щодо роздачі кожному українцю по 1 тисячі гривень, - злочин проти оборони держави - Бутусов

неділя, 27 жовтень 2024, 22:55

1. Злочин проти оборони держави: . Верховний головнокомандувач публічно заявляє, що забирає гроші у солдат на фронті заради підкупу виборців. Влада не забезпечує армію елементарними мавіками, аутелами, засобами РЕБ, боєприпасами, машинами та іншим,...

Український снайпер холоднокровно, як у тирі, розстріляв підрозділ ворожої піхоти (відео)

неділя, 27 жовтень 2024, 22:40

Боєць 56 мотопіхотної Маріупольської бригади зі снайперської гвинтівки влучно уражав окупантів і вдень і вночі. Відео висококласної снайперської роботи оприлюднене 25 жовтня на каналі бригади, передають Патріоти України. . Стрілець терпляче вичікував...